5

5 x ZWEMPLEKKEN MET STRAND IN UTRECHT

down under - utrecht - stadsstrand - terrassen met veel zon utrecht

Utrecht has it all: mooie grachten, ruime parken en heerlijke hotspots. De Domstad mist in dit rijtje alleen één ding: zee en strand. Hier is gelukkig een oplossing voor, het stadsstrand! In Utrecht zijn tal van toffe plekjes te vinden om in het zonnetje te vertoeven.

Vind hier 7 x lekkere stadsstranden in Utrecht >

SOIA

Iedereen in Utrecht kent SOIA, het is misschien wel het meest bekende stadsstrand. Het is een afkorting van Strand Oog In Al. SOIA ligt aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Handig! Ze hebben nu een stoplichtsysteem op de site, zo ga je niet onnodig die kant op als ze al vol zitten. Google Maps: Kanaalweg 199, 3533 HL Utrecht
SOIA >

10 grote terrassen in Utrecht met veel ruimte >

Down Under

Iets meer naar de rand van Utrecht zit Down Under. Aan dit staddstrand kun je terecht voor een lunch, diner, borrel en barbecue. Daarnaast kun je er allerlei toffe watersporten uitproberen, beachvolleyballen en meerGoogle Maps: Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein
Down Under >

Down Under - stadsstrand Utrecht
Down Under – zwemplekken in Utrecht

Key West Beachhouse

Nee, niet Key West Florida het zuidelijkste puntje van de VS, maar Key West Beachhouse in Utrecht. Bij deze zwemplek in Utrecht aan de Haarrijnse Plas kom je volledig tot rust komt op hun authentieke strandpaviljoen. Oh ja, in dit tropische paradijs serveren ze gelijkwaardig tropisch eten, heerlijk!
Google Maps: Strandboulevard 222, 3543 MA Utrecht
Key West Beachhouse >

Camping Ganspoort

Vlakbij Ledig Erf, Vaartsche Rijn, zit Camping Ganspoort aan het water. Een stuk minder toeristen, maar wel heerlijk dichtbij het centrum! Naast lunch, diner en de afhaalservice, kun je ook in hun campingwinkel terecht voor vers brood en andere musthaves!

Google Maps: Helling 87, 3523 CB Utrecht
Camping Ganspoort >

Camping Ganspoort - Utrecht - stadsstranden
Camping Ganspoort – Utrecht

Ook lekker: 8 x stadsstranden in Amsterdam >

Loft88

Loft88 ziet eruit als een woonboerderij met een groot terras met loungeplekken. Het heeft een lekkere beachvibe in de zomer, maar mocht het regenen, dan kun je terecht in de glazen kassen waar je nog steeds kan genieten alsof je buiten zit.

Google Maps: Biltsestraatweg 88, 3573 PS Utrecht
Loft88 >

Loft88 - Utrecht - stadsstranden Utrecht
Loft88 – Utrecht // stadsstranden Utrecht

Op welke van deze lekkere stadsstranden in Utrecht ga jij genieten van een drankje in het zonnetje deze zomer?

CategoriesChill