1

10 x GROTE TERRASSEN IN UTRECHT MET VEEL RUIMTE

terrasjes - utrecht - drankje doen - uitgaan - evenementen - ruimte

Zin om een lekker terrasje te pakken in de prachtstad Utrecht, maar wil je niet steeds een vol terras aantreffen? Op deze 10 ruime terrassen in Utrecht heb je zeeën van ruimte (en tijd!)

10 x fijne terrassen in Utrecht met veel ruimte >

Roots Rock Kitchen

Roots Rock Kitchen is gevestigd in dB’s. dB’s een plek is met verschillende functies. Je vindt er oefenruimtes, een concertzaal, café en restaurant. Voor het gebouw ligt een groot grasveld waar Roots Rock Kitchen gebruik van kan maken.

Google Maps: CAB-Rondom 100, 3534 BE Utrecht
Roots Rock Kitchen >

Filmcafé

Normaal gesproken staat in hun agenda een waslijst aan toffe evenementen, maar ze doen het nu ietsje rustiger aan en starten weer met films binnen en buiten. De naam zegt het al: ze draaien hier van alles – klassiekers, het nieuwste van het nieuwste, in het Frans. Hun terras buiten is vanuit de trein al te aanschouwen, ruimte is er genoeg!

Google Maps: CAB-Rondom 90A, 3534 BE Utrecht
Filmcafé >

Fort aan de Klop

Op het fortterrein is sowieso al ruimte zat, dus het uitbreiden van het terras ging soepeltjes: er is nu plek voor 300 man op meer dan twee hectare! Ook kun je contactloos bestellen en betalen.

Google Maps: 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht
Fort aan de Klop >

18 x Lunchtips in hartje Utrecht >

De Moestuin

Naast de landwinkel waar je vers brood, groente en fruit kunt scoren, hebben ze ook een top terras! Elke week is er een nieuw biologisch menu. Je kunt voor de donderdag, vrijdag en zaterdag reserveren.

Google Maps: Laan van Maarschalkerweerd 2, 3585 LJ Utrecht
De Moestuin >

Down Under

Naast allerlei wateractiviteiten als bodyboarden, wakeboarden en waterskiën, kun je hier op het strand liggen of genieten van een drankje op het terras.

Google Maps: Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein
Down Under >

De Zakkendrager

Normaal gesproken heeft De Zakkendrager geen terras, maar sinds juni hebben ze hun plannen omgegooid. In de prachtige binnentuin kun je nu zitten voor een drankje of een diner.

Google Maps: Zakkendragerssteeg 26, 3511 AA Utrecht
De Zakkendrager >

Terrassen in Utrecht – drankje doen Utrecht

 

De LiK

Een locatie met een geschiedenis? Check De LiK. Dit zit aan het Wolvenplein waar vroeger een gevangenis zat. Eerst kon je hier basketballen, nu kun je hier relaxen met een drankje en een snack. Daarnaast kun je hier een cel huren als werkplek – bucketlist dingetje.

Google Maps: Wolvenplein 27, 3512 CK Utrecht
De LiK >

15 x Jullie favoriete restaurants in Utrecht >

Jozef

Hartje Utrecht vind je Mariaplaats. Hier omheen liggen verschillende restaurants en cafeetjes. Zij mogen hun terrassen uitbreiden om meer klanten te kunnen ontvangen, zo ook Jozef. Het plein geeft meteen een Frans-dorpje-vibe.

Google Maps: Mariaplaats 50, 3511 LM Utrecht
Jozef >

Ping Pong Club

Ook deze is niet te missen: het gebouw is pimpelpaars en overal hangen lichtjes. De Ping Pong Club organiseert ook leuke activiteiten en evenementen. Soms staan er foodtrucks waar je een keer iets nieuws kan proeven – nooit een dag hetzelfde!

Google Maps: Concordiastraat 80, 3551 EM Utrecht
Ping Pong Club >

Ook fijn! 10 x Grote terrassen in Amsterdam >

Het Huis

Een andere plek waar je ideaal kunt flexwerken is Het Huis. Sinds kort is ook hier de binnentuin open en deze staat volop in bloei! Samen met GYS verzorgen zij nu ook lunch, borrels en diner van bio-food.

Google Maps: Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht
Het Huis >

 

Bij welke van deze terrassen in Utrecht schuif jij aan op zomerse dagen?

CategoriesDrankje doen