J

JA ECHT! JE KUNT IN DEN BOSCH DINEREN IN EEN REUZENRAD

smakenrad

Wat dacht je van een ‘verdraaid lekker’ gangendiner op 55 meter hoogte, terwijl je uitkijkt op Den Bosch? Het kan! Het grootste reuzenrad van Nederland is namelijk omgetoverd tot wel héél bijzonder restaurant.

Het smakenrad

Wil je nou echt uitpakken met een onvergetelijk diner deze zomer? Dan zit je t/m 30 augustus goed in het Smakenrad op de Pettelaarse Schans in Den Bosch, een stervormig vestingeiland ten zuiden van de stad.

Meer bijzondere restaurants vind je hier >

Corona-proof dineren

Al eerder zagen we bijzondere corona-proof concepten voorbij komen (zoals dit gigantische 1,5meterrestaurant en deze kassen waarin je privé kunt dineren) en ook in dit ‘restaurant’ zit je veilig. ‘We hebben het in een paar weken verzonnen en uitgevoerd, dus laat de zomer hier maar beginnen!’, vertelde initiatiefnemer John van Vroenhoven aan Omroep Brabant.

De gasten kunnen hier van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat genieten van een schitterend uitzicht op 50 meter hoogte, terwijl ze lekker eten en drinken. Niet alleen een diner is mogelijk, maar ook een High Tea of High Wine (letterlijk high dus!) te boeken.

Wel moet ook hier natuurlijk van tevoren gereserveerd worden, via de website kun je een gondel en tijdstip uitkiezen.

CategoriesWeekend tips