7

7 x KORTE BILLEN, BUIK, BENEN WORK-OUTS

workout - work-out - training - trainen - billen - buik - benen

Wil je trainen voor strak(kere) benen & billen? Een buik waar wel een wijntje tegenaan kan? Fit zijn heeft zat voordelen en sporten is heerlijke afleiding, maar vaak zijn we het liefst zo kort en efficiënt mogelijk bezig! Om die reden: 7 x snelle buik, billen & benen work-outs voor een goede start van de dag!

Voordelen buik, billen & benen work-outs

Er zijn verschillende voordelen aan billen, buik, benen work-outs. Je glutes is je grootste en sterkste spiergroep. Sterke bilspieren supporten je heupen en ruggengraat. Dat zorgt voor een betere lichaamshouding en voor minder blessures. Ook flinke buikspieren zorgen voor een beter postuur en voorkomt pijn in de onderrug. Door je benen te trainen creëer je balans en stabiliteit voor je lichaam. Maar bovenal is sporten mentaal heerlijk – even alles eruit!

Check hier de voordelen van bewegen en 6 x happy work-outs >

Abs in 2 weeks – 10 minuten

Chloe Ting is misschien op het moment wel de meest bekende YouTube fitness-goeroe. Ze heeft verschillende (gratis) schema’s op haar eigen site staan. Deze kunnen je volgen om bijvoorbeeld een zandloperfiguur te creëren of om in twee weken buikspieren te krijgen waar je ‘u’ tegen zegt.

Butt Work-out met enkelgewichtjes – 5 minuten

Ze heeft ronde billen als perzikken: Nil Sani legt je in vijf minuten uit hoe zij deze krijgt. Het zijn makkelijke oefeningen die je snel iedere dag kan oppakken. Zelf doet Nil het met enkelgewichtjes, maar dit hoeft natuurlijk niet!

BBB work-out – 15 minuten

De Nederlandse Marlou Volkerink zet je aan het werk: ze zorgt ervoor dat je buik, billen en benen alle drie traint. Make sure dat je ook even haar Instagram bekijkt, alleen dat al zorgt voor een inspiratie boost.

Abs + booty met resistance bands – 9 minuten

Katie Austin is een fitnesstrainer met de grootste glimlach, altijd, overal (ook tijdens een work-out, hoe?!). In deze training tackelt ze jouw buik- en bilspieren met behulp van resistance bands. Dit is een makkelijke manier om je training nog iets uitdagender te maken – hoe zwaarder de band, hoe moeilijker het wordt.

Leg/butt/thigh work-out – 10 minuten

In onderstaande work-out neemt Maddie Lymburner je voor 10 minuten mee in een volledige training van je onderlichaam. Dijen, billen, kuiten – alles komt aan bod. Het makkelijke aan deze work-out is dat je geen materialen nodig hebt. Rol uit bed en start!

Slim down your legs – 5 minuten

Al sterke beenspieren, maar wil je ze juist iets strakker hebben? Sanne Vander legt je vijf minuten uit hoe je je benen kan trainen opdat ze slimmer worden. Mooie bonus: je benen lijken dan vaak ook langer!

Buik & benen training in bed – 10 minuten

Holly Dolke is onze engel. Ze heeft een work-out ontworpen die je heerlijk vanuit bed kan doen! Zeker tijdens de vakantie is de stap om uit bed te rollen net iets groter. Nu wordt je actief van de korte work-out en spring je vervolgens zo uit bed!

Dit zijn de beste apps voor een home work-out >

Welke korte work-outs heb jij op je to-do-lijstje staan?

CategoriesChill