5

5 x BIJZONDER OVERNACHTEN IN EEN NEDERLANDSE IGLO

overnachten in een iglo in nederland - weekend weg in nederland

Wist je dat je niet helemaal naar Finland hoeft om in een Iglo te overnachten? Ook in ons eigen landje staan verschillende Domes om bijzonder in te overnachten. De ideale getaway voor een romantisch weekendje weg in Nederland: wij tippen 5 bijzondere Iglo’s in Nederland!

Luxe Dome in Brabant

Wil je een bijzondere overnachting in Nederland? Zet deze dome dan op je bucketlist. Het bijzondere huisje heeft een doorsnede van 6 meter en een transparante voorkant waardoor je direct op de Brabantse bossen uitkijkt.

Deze iglo ligt in het Zuidwesten van Brabant, tegen de Zeeuwse en Belgische grens aan. Een uitstapje naar Antwerpen, Brugge of Gent is vanaf dit bijzondere plekje daarom goed te doen. Ook kun je prachtige wandelingen maken in het natuurgebied de Kalmthoutse Heide.
Hier boek je deze iglo >

slapen in een iglo - bijzonder overnachten nederland

Ook bijzonder: 5 x slapen in een boomhut in Nederland >

Slapen in een Iglo van stro in Groningen

Voor een bijzondere iglo-overnachting zit je ook in het hoge noorden goed. Niet bij de eskimo’s, maar gewoon op het Groningse platteland: bij Hayema Heerd slaap je in een iglo gemaakt van stro. Nostalgisch, romantisch en sprookjesachtig!

Bij mooi weer ontbijt kun je lekker buiten aan je eigen picknicktafel, waar de weidse Groningse landerijen aan je voeten liggen. Het is dan ook de perfecte uitvalsbasis om Groningen in een weekendje te ontdekken.
Hier boek je deze iglo in Nederland >

bijzonder overnachten in nederland - weekendje weg in nederland - slapen in een iglo in nederland - huisje boeken in groningen - weekendje groningenSlapen in een iglo in Nederland // bijzonder overnachten in Nederland // origineel overnachten tips

10 x Toffe Tiny Houses in Nederland >

Bijzondere domes in Drenthe

Domecilië is een klein ‘dorpje’ in Nieuw Amsterdam waar 5 verschillende dome-vormige huisjes staan, op een grasveld rondom een grote vuurplaats. Deze iglo’s zijn rustig gelegen, tegen de rand van het bos achterin een camping.

Vanuit Domecilie stap je zo het bos in waar je een heerlijke wandel- of fietstochten door de natuur en langs kleine dorpjes kunt maken. Als dat geen garantie is voor een romantisch weekendje weg?
Hier boek je deze bijzondere domes >

Een houten Iglo in Delft

Ook aan de rand van Delft kun je uniek logeren in een iglo, gemaakt van hout. Deze creatieve creatie bevindt zich midden in het groen en ligt op loopafstand van het stadscentrum van Delft.
De grote plas vlakbij deze iglo is geschikt om op te surfen, waterfietsen en kanoën. Ook is er een zandstrand waar je met lekker weer kunt genieten. Hoewel je dus middenin de natuur slaapt, sta je in slechts vijftien minuten wandelen op het historische marktplein van Delft. Ideaal dus voor een weekendje natuur & stad!
Hier boek je deze bijzondere overnachting >

En, in welke van deze iglo’s zie je het wel zitten om te overnachten?

CategoriesNederland