TRAVEL / Reistips

5 x SLAPEN IN EEN BOOMHUT IN NEDERLAND

slapen in een boomhut - overnachten in een boomhut - bijzonder overnachten - overnachten in de natuur - boomhutten nederland

Vanaf je terras uitkijken over de boomtoppen terwijl je geniet van een heerlijk bakje koffie of een goed wijntje. Als je gaat overnachten in een boomhut kan dit zomaar werkelijkheid worden. Gelukkig kan dit al op verschillende plekken in ons land. Hieronder vind je de beste plekken in Nederland om in een boomhut te slapen. 

Vind hier de beste plekken in Nederland om bijzonder te overnachten in een boomhut >

De Koeksebelt in Overijssel

Deze boomhutten staan in het Overijsselse Vechtdal. Je vindt ze direct aan de Vecht tegen het bos aan. Hier krijg je standaard een Canadese kano tot je beschikking bij de boomhut. De accomodatie heeft een perfecte ligging tussen water en bos en we zien ons al helemaal onze kano aanleggen bij dit leuke verblijf.
Google Maps: Zwolseweg 13, Ommen
De Koeksebelt > 

Meer locaties om bijzonder te overnachten? Op deze 8 plekken kun je slapen in een wijnvat >

De Wije Wereld op de Veluwe

Midden op de Veluwe vlak bij de zandverstuivingen bij Otterlo liggen deze hutten van Camping de Wije Werelt. Bij het ontwerp van deze boomhutten wilden de makers een ultiem gevoel van vrijheid te creëren. Dat hebben ze gedaan door slim gebruik te maken van vormen, kleuren en materialen. In de boomhutten vind je een verwarming, douche en toilet.
Google Maps: Arnhemseweg 100-102, Otterlo
De Wije Wereld > 

Buytenplaets Suydersee in Flevoland

Deze vrij basic ingerichte boomhutten vind je in een bosrijk stukje Flevoland vlakbij Lelystad. De boomhutten hebben fijne en strakke Scandinavische looks alsof ze rechtstreeks uit de IKEA-gids komen. Hierbij zijn rust en ruimte de kernwoorden op Buytenplaets Suydersee, waar deze boomhutten staan.
Google Maps: Badweg 1, Lelystad
Buytenplaets Suydersee >

slapen in een boomhut - overnachten in een boomhut - bijzonder overnachten - overnachten in de natuur - boomhutten nederlandBron: Buytenplaets Suydersee // bijzondere overnachting // boomhutten // boomhut vakantie // boomhut overnachting nederland // overnachten in de natuur // overnachten veluwe

 

Het kleine Paradijs in Friesland

Combineer jij je citytrip graag met de natuur? Dan is dit zeker iets voor jou. Deze boomhut staat namelijk in het centrum van Leeuwarden, op 400 meter van het Fries museum. Hij valt ons op door zijn schone look en de overdekte veranda. Ook hier vind je comfort met douche, toilet en een TV. Echt bijzonder overnachten dus!
Google Maps: Meilahuzen 9, Easterein
Het kleine Paradijs >

Reizen

Landal Greenparks in Gelderland

De boomhut is stoer ingericht en van alle gemakken voorzien. Het is een grote hut en er zit zelfs een lange dichte glijbaan aan vast. Mocht je deze boomhut willen boeken moet je erg snel zijn want hij is erg populair. Hopelijk bouwt Landal Greenparks er snel een paar boomhutten bij.
Google Maps: Miggelenbergweg 65, Hoenderloo
Landal Greenparks >In welke van deze boomhutten in ons land ga jij binnenkort overnachten?Gerelateerde artikelen