C

COCKTAILS DRINKEN VOOR EEN SCHONERE OCEAAN: ZO DOE JE DAT.

15 miljoen km2 aan plastic afval – laat dat even bezinken. Het is het immense formaat van de plastic soep die in onze oceanen drijft. Bar Fisk wilde hier iets aan doen, en het restaurant is een samenwerking met de Plastic Soup Foundation om geld op te halen voor verschillende projecten die nieuw plastic in onze oceanen tegengaat.

De campagne wordt gelanceerd met een Kick-off Charity Dinner op 23 april. Fisk zal daarnaast t/m het einde van september €1 per cocktail doneren.

Tossed & Found

Fisk is dol op vis. Met een naam die ‘vis’ betekent in Scandinavië en een menu vol verse visgerechten wist het restaurant dat ze er alles aan willen doen om de oceaan te beschermen. Ze vonden een partner in Plastic Soup Foundation en lanceren samen de Tossed & Found campagne.
Met deze actie geeft Fisk mensen de kans om zich te verlossen van al het plastic dat zij hebben weggegooid in hun leven. De campagne gaat van start met het Tossed & Found Kick-off Charity Dinner op 23 april. Gasten kunnen een tafel reserveren voor een van de twee shifts (18:00 of 20:30) en zijn de eersten die het speciale The Fisk Experience menu mogen proeven. Dit family-style menu serveert alle Fisk favorieten, dagelijkse specials, desserts en mini-cocktails voor €43.

Loterijtickets

Gasten krijgen hierbij één loterijticket die kans geeft op geweldige prijzen. Extra loterijtickets kunnen aangeschaft worden voor €5 waarvan elke euro gedoneerd wordt aan de stichting. Gasten maken kans op heerlijke Fisk prijzen, custom kunstwerken van Studio Fish gemaakt met restanten uit de keuken van Fisk en nog veel meer. Vis niet achter het net en reserveer een plekje voor het Kick-off Charity Dinner online of via 020 – 2352117.
Na het kick-off event blijft Fisk strijden tegen het plastic. Het restaurant selecteerde twee cocktails – de Fizzy Bubblech en de Colonial Negroni – en doneert voor iedere bestelde cocktail €1 t/m het einde van september.
Houd de Fisk Facebook en Instagram @barfiskamsterdam in de gaten om de campagne te blijven volgen. Via deze kanalen houden zij volgers op de hoogte van het plastic dat verlost is van de straten, zowel als updates over de inzamelingsactie voor de Plastic Soup Foundation.

 

Help jij mee aan een schonere oceaan?

[wdi_feed id=”1″]

CategoriesDrankje doen