F

FIETVIEW! DIT ZIJN DE LEUKSTE ROOFTOP BARS IN BRUSSEL

Rooftop brussel 2022 - dakterrassen Brussel - cocktail bar Brussel - Rooftop bar Brussel Bozar - Solar rooftop - The view brussel - Perché rooftop - Soko rooftop -

Prachtig zicht op de stad, lang zon en lekkere cocktails & hapjes: dat is waarom we van rooftop bars houden. Naast toffe dakterrassen in ons kikkerland, zijn er ook genoeg gezellige rooftop bars in Brussel te vinden! Hieronder vind je de 5 leukste.

Fietview! Dit zijn de leukste dakterrassen in Brussel! >

Jardin rooftop

De Jardin rooftop is een écht klassieker in Brussel en mag uiteraard niet op dit lijstje ontbreken. Deze cocktailbar werd in het leven geroepen door drie jonge Brusselaars die onze liefde voor dakterrassen deelden. Het resultaat? Een rooftop bar op het dak van het voormalige Actirisgebouw, met prachtig panoramisch uitzicht en een uitgebreid borrelkaart.

Rooftop bar Brussel Bozar: Solar

Even de drukte van de stad ontsnappen? Dan nodigt het Paleis voor Schone Kunsten uit om naar het pas gerenoveerde dakterras, Solar, te komen. Hier proost je hele zomers lang met adembenemend uitzicht over de Belgische hoofdstad.

Perché rooftop

Deze cocktail bar in Brussel bevindt zich op het dak van hotel Jam. Maar wees gerust, ook niet-hotelgasten mogen genieten van deze unieke rooftop: Perché. Je geniet hier in een industriële, chique omgeving van een cocktail of hapje. Er is hier ook een zwembad (hoe cool!), alleen deze zijn helaas wel voor hotelgasten.

Soko rooftop

Soko rooftop ligt een stuk verder uit het centrum, maar is zeker het omrijden waard. Op de 11e verdieping van het Crossroads Building krijg je een ongelooflijk, adembenemend uitzicht op het Fôret de Soignes: een groot stuk bos in het zuidoosten van Brussel. Op de menukaart vind je een groot aanbod cocktails en fusion tapas om te delen!

Rooftop The View Brussel

We eindigen het lijstje ‘de leukste rooftop bars in Brussel’ met een écht roze walhalla. In de Birdy Club vind je The View, waar je een Instagramwaardige decor (lees: volledig roze) geniet van cocktails, klassieke en deelgerechtjes. Tel daar je fijne gezelschap bij op en je heb

Stedentrip in België? Dit zijn leuke steden in ons buurland >

En, bij welke leuke rooftop bars in Brussel geniet jij van het uitzicht?

CategoriesDrankje doen