L

LEUKE RESTAURANTS VLAKBIJ AHOY: 7 x TIPS

restaurants Zuidplein - eten bij Ahoy - restaurants ahoy -

Live meeblèren met je favoriete artiesten, shoppen in fabrieksuitverkopen & meegesleurd worden in theatervoorstellingen. En dan natuurlijk je dag helemaal compleet maken met een hapje – oh, wat kunnen we daar van genieten! Geen zin om ver te reizen van het restaurant naar de locatie van het evenement? Dan zijn deze restaurants vlakbij Ahoy helemaal top!

Van restaurants in het nabijgelegen Zuidplein tot eten ín Ahoy: dit zijn 7 x leuke restaurants vlakbij Ahoy >

LISA

Op drie minuten loopafstand vind je een gezellig plekje waar je binnen of buiten kunt aanschuiven voor een before & after voorstelling lunch, diner en borrel. Op de menukaart vind je namelijk van alles: van bruschetta en sandwiches met hummus tot burgers, risotto en taarten van Fröbel. Yum!

Evenement bij de Ziggo dome of Arena? Dan kun je hier aanschuiven >

Brasserie Zuidplein

Wist je dat Ahoy maar liefst op vijf minuten loopafstand van het winkelcentrum Zuidplein ligt? Handig voor wie een hapje of drankje wil doen. Want naast vele fastfood ketens, vind je hier ook Brasserie Zuidplein waar je wat uitgebreider kunt dineren of lunchen. Denk aan saté, een pan mosselen, zalm en zoveel meer. Op grote evenementdagen serveren ze hier een aangepast menu.

Restaurant Nirvana

In een vernieuwd pand in het Zuiderpark – letterlijk naast Ahoy – vind je restaurant Nirvana. Met een sfeervolle, Mediterrane inrichting en een ligging aan het water is het de ideale uitvalsbasis voor een hapje of drankje. Om nog even te ontspannen voor de show of om achteraf na te kletsen.

BeyMen Rotterdam

Een hapje eten bij Ahoy? Schuif aan bij BeyMen voor traditionele en huisgemaakte Turkse gerechten die met verse ingrediënten en op de originele Turkse wijze zijn bereidt. (houtskool en steenoven). Ook leuk: je kunt hier elke ochtend genieten van een ontbijtbuffet. Top als je een vroege show hebt!

MéMé restaurant

De Girls Who dol zijn op de Vietnamese keuken kunnen hun buiken (pre of after show) vullen bij het Vietnamese Streetfood restaurant MéMé. De gerechten zijn gekookt met passie voor de oorspronkelijke en authentieke smaken en bereidt zoals moeders dat zou doen. Daarom ook de naam: MéMé staat namelijk voor moeders. .

Restaurant Seventy One

Restaurant Seventy One is te vinden ín het hart van Ahoy en opent alleen tijdens evenementdagen haar deuren. Wil je letterlijk één van de Ahoy zalen inrollen met een volle buik? Dan is dit de ideale plek om aan te schuiven. En te genieten van een blend van gerechten, met verschillende stijlen en smaken.

Rotterdams ‘Brammetje’ bij Bram Ladage

Oké, eerlijk is eerlijk: fancy is het niet. Maar wil je voor een snelle hap gaan vlakbij Ahoy? Dan is een Rotterdams Brammetje helemaal top. Een ‘brammetje’ is een écht begrip in Rotterdam en is een zak met handgesneden en vers gemaakte patat met, een beetje zeezout en gebakken in plantaardige olie. Ook daar kunnen we soms van genieten!

En, bij welke restaurants vlakbij Ahoy schuif jij aan na of voor een event?
Meer Girls Who restaurant tips >

Omslagfoto: LISA

CategoriesFijne Foodspots