Geen zin om uren in de keuken te staan, maar wel zin in een frisse borrelhap of voorafje? Met maar drie ingrediënten zet je supersnel het recept Romaine sla met rivierkreeftjes op tafel. In dit artikel lees je hoe.
Makkelijk, snel én lekker. Wat wil je nog meer? Hier vind je het recept voor Romaine sla met rivierkreeftjes >
Benodigdheden
Romaine Sla
1 bakje gepelde rivierkreeftjes
1 potje cocktailsaus
een kom
een serveerbord
Bereidingswijze
- Alle benodigdheden bij elkaar geraapt, dan is het nu tijd om de keuken in te duiken;
- Haal de bladeren van de krop Romaine sla los en snijdt het kontje eraf;
- Was de bladeren goed, laat deze uitlekken en leg het vervolgens op een groot (serveer)bord;
- Meng in een kom 100 gram rivierkreeftjes met 2 eetlepels cocktailsaus;
- Leg op elk slablad een eetlepel rivierkreeftjes;
- Herhaal dit totdat de Romaine slabladeren op zijn;
- Serveer vervolgens de borrelhapjes op tafel en voila, smullen maar!
Gepelde rivierkreeftjes hebben een vleesachtige structuur. Hierdoor smaken de overgebleven rivierkreeftjes ook goed in pasta’s of in andere salades. Misschien leuk om erbij te serveren?
En, wanneer maak jij deze frisse Romaine sla met rivierkreeftjes?
CategoriesRecepten & Trends