6

6 x RESTAURANTS MET DJ IN AMSTERDAM

restaurants met dj amsterdam - lounge met dj amsterdam - lounge amsterdam

Zin in hapje, drankje én een dansje? Het zou natuurlijk ideaal zijn als dat allemaal op dezelfde plek kon! Nou, plan die meidenavond of date night maar in want wij hebben 6 restaurants met DJ in Amsterdam voor je gevonden. Hieronder vind je precies waar je na het dineren lekker kunt dansen in onze hoofdstad.

Vind hier de restaurants met DJ in Amsterdam >

Shaffy Restobar

Bij deze nieuwe zaak aan de Keizersgracht kun je ook de hele dag blijven zitten. Geniet van een (zaken)lunch op niveau, een koffie in het zonnetje of een goed glas wijn. Hier sluit je elke vrijdag de week af of luidt je het weekend in met live muziek van hun DJ, heerlijke cocktails en smaakvolle bites.
Shaffy Restobar >

Pacific

Pacific vind je aan het Westerpark en is eigenlijk een zaak waar je alles kan. Overdag lunchen en genieten in het zonnetje, s’avonds kun je makkelijk dineren en feesten. In het weekend schuiven ze rond 10/11 uur de tafels aan de kant en is het tijd om te dansen!
Pacific >

Ook leuk: dinnershows in Amsterdam voor een complete avond uit >

Madam

Wil jij een uitzicht over de hele stad vanaf Amsterdam Noord? Bij Madam, op de 20ste verdieping van de A’DAM Toren, dineer je in een zwoele setting met lekkere gerechten. Zodra de zon ondergaat, geniet je van heerlijke cocktails in een van de hoogste skybars van Amsterdam met DJ!
Madam >

Meer restaurants met een DJ onder de foto >

Meer restaurants met DJ in Amsterdam >

SkyLounge

Vanaf de 11e verdieping van DoubleTree by Hilton heb je hier een panoramisch uitzicht over de stad. Overdag is het een plek voor meetings, lunches en chillen op het terras, maar wanneer de zon ondergaat veranderen hun DJ’s en cocktailshakers het restaurant in een lounge bar.
SkyLounge >

Café in the City

Café in the City bevindt zich (bijna) letterlijk op het Leidseplein. Deze hippe zaak is een plek waar je kunt lunchen en dineren (super goede sushi!). Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond komen DJ’s de tent ‘overnemen’ en kun je hier een lekker dansje wagen!
Café in the City >

Palladium

Palladium (naast Café in the City) is een restaurant en nachtclub in één. Van donderdag tot en met zaterdag – na het eten – worden de tafels opzij geschoven, de lichten gedimd, het volume gaat omhoog en de DJ neemt het over. Van klassiekers tot R&B, alles komt hier voorbij.
Palladium >

En, bij welke van deze restaurants met DJ in Amsterdam waag jij binnenkort een dansje?

CategoriesFijne Foodspots