L

LOGEREN IN HARTJE MADRID: HOTELTIP

room mate madrid - leuk hotel madrid

De altijd levendige hoofdstad van Spanje zit vol met gezellige pleinen, culturele bezienswaardigheden, talloze shopgelegenheden én lekker eten. Wat ons betreft is Madrid misschien wel nóg leuker dan Barcelona voor een weekend weg, mede omdat er zo ontzettend veel te doen & zien is en er (veel) minder toeristen zijn. Weekendje Madrid op de planning en op zoek naar een leuk hotel? We hebben een tip voor je 😉

Room Mate Macarena

Tijdens vakanties in Spanje slapen wij vrijwel altijd één of meerdere nachten in een Room Mate hotel. De hotelkeuze is nogal reuze in grote steden, en omdat we nou eenmaal goede ervaringen hebben met deze fijne hotelgroep is de keuze makkelijk gemaakt. Altijd betaalbaar, leuke designs, unieke kamers en over het algemeen heel centraal. Zo ook in Madrid, waar je keuze hebt uit maar liefst vier Room Mate hotels (Alba, Alicia, Macarena – Gran Vía, Mario en Óscar).

Tekst gaat door onder de foto >

Hoteltip Madrid

Op basis van beschikbaarheid en locatie (hartje stad), kozen we voor ons laatste weekendje Madrid voor Room Mate Macarena. Op de Gran Vía dus, de meest centrale straat van de Spaanse stad. De leuke wijken en bezienwswaardigheden zijn op loopafstand en wie wil shoppen bevindt zich regelrecht in de walhalla. Maar, wie de winkels wil mijden loopt na 50 meter tussen de smalle Spaanse straatjes. En nogal belangrijk: restaurants zijn er in overmate binnen enkele stappen van het hotel.

Ook los van de locatie is het hotel zelf een fijne plek. Denk bubbels bij ontvangst, een gigantische rooftop met prachtig uitzicht (zie foto!), een goed ontbijt en gezellig bar.

leuk hotel madrid - rooftopbar madrid

Room Mate Madrid dus. Topkeuze! Kijk maar ff >

Leuke activiteiten & hotspots in Madrid vind je hier >

CategoriesEuropa