6

6 x RECEPTEN VOOR TOETJES MET LICOR 43

recepten met licor 43 - dessert met licor 43 - eten met licor 43 - recipe licor 43 - toetje met licor 43 - toetjes met drank recepten

Desserts. met drank erin verwerkt. Call it the ultimate win-win. Wat dacht je van een toetje met Licor 43? Kijk snel verder voor 6 x lekkere recepten met Licor 43.

Check hier 6 x zoete recepten met Licor 43 >

1. IJsjes met Licor 43

Licor 43 staat bekend om de heerlijke combinatie van smaken van onder andere citrus en vanille. Om de ijsjes extra romig te maken, wordt slagroom toegevoegd.

Uit Paulines Keuken

2. Brownie cupcakes

Fan van brownies, maar opzoek naar iets nieuws en spannenders? Check dan deze brownie cupcakes met Licor 43 voor een heerlijk toetje.

Onderzoek bewijst: de toetjesmaag bestaat! >

3. Tiramisu met speculaas & mandarijn

Een heerlijk herfstig dessert: tiramisu met speculaas en mandarijn. Voeg daar nog één van onze favorieten, Licor 43, aan toe en je hebt een banger!

De Sandwichformule

Meer zoete recepten met Licor 43 >

4. Appelcrumble met Licor 43

Deze appelcrumble met Licor 43 en vanille-ijs is ook weer hartstikke lekker. Makkelijk voor dinners met grotere groepen of met een vriendin ’s avonds op de bank.

Savory Sweets

5. Appelflappen met Licor 43

Een typisch Hollands toetje waar ook prima een scheutje Licor 43 bijgevoegd kan worden. De rozijnen in de appelflap zijn ideaal om te weken in de drank.

8 x Eetbare bloemen om je recept op te fleuren >

6. Sinaasappel-vanille panna cotta met Licor 43

De citrusvruchten komen vaak terug in toetjes met Licor 43, zo ook in deze panna cotta variant. En de drank past perfect bij het zachte toetje!

Bakkriebels

Welke van deze recepten met Licor 43 ga jij maken tijdens een vriendinnenavond?