D

DEZE PSYCHOLOGISCHE THRILLER BOEKEN LEES JE IN ÉÉN KEER UIT

thriller boeken - beste thriller boeken - thriller boek - spannende boeken

Films en series zijn leuk, maar een afwisseling met lezen is nóg leuker. En goede boeken, die zijn er gelukkig in overvloed. Zo ook goede psychologische thrillers, die je vaak in één klap uitleest. Tips nodig?Hieronder vind je daarom de beste thriller boeken.

Vind hier de thriller boeken die jij wilt lezen >

1. Het Mes van Jo Nesbø

Deze thriller gaat over inspecteur Harry Hole die de strijd aan gaat met een oude vijand, genaamd Svein Finne, een serieverkrachter en -moordenaar die vrijkomt. Harry is er bijna zeker van dat hij opnieuw gaat toeslaan, maar is hij de enige?

2. Stillhouse Lake van Rachel Caine

Huisvrouw Gina is gelukkig in een huwelijk met twee kinderen tot zij, na een auto-ongeluk, achter het geheime leven van haar man komt. Hij blijkt namelijk een seriemoordenaar te zijn. Ze vlucht en begint opnieuw met een andere naam: Gwen Proctor, een moeder die door het vuur gaat voor haar kinderen.

Wanneer ze zich eindelijk op haar gemak begint te voelen met haar nieuwe identiteit, wordt er in Stillhouse Lake een lichaam gevonden en ontvangt ze dreigbrieven. Gwen moet voorkomen dat ze ontdekt wordt of toekijken hoe haar kinderen het slachtoffer worden.
Bestel het boek hier > 

3. The Woman in the Window van A.J. Finn

In deze psychologische thriller leren we Anna Fox kennen. Anna woont alleen en verlaat bijna nooit haar huis in New York. De hele dag kijkt ze oude films, drinkt ze en bespioneert ze haar buren. In het huis tegenover haar woont sinds kort een gezin.

Alles bij het gezin lijkt perfect. Tot dat Anna op een nacht iets ziet vanuit haar raam wat ze beter niet had kunnen zien. Ze gaat gelijk twijfelen: heeft ze het wel goed gezien? Dreigt er gevaar? Wat is er verzonnen en wat is de waarheid? Een boek waarbij je tot begin van eind in spanning zit.
Bestel het boek hier > 

Meer boek inspiratie nodig? Dit zijn de best verkochte boeken van dit moment >

4. Doppler van Lex Passchier

In dit zesdelige luisterboek van Lex Passchier is niets wat het lijkt. De psychologische thriller vertelt het verhaal van Judith. Judith verwacht samen met haar vriend en politieagent Roy haar eerste kind. Nadat Roy omkomt bij een auto-ongeluk probeert Judith de draad weer op te pakken tot ze op de computer van Roy het bestand “Doppler” tegenkomt.

Bestel het luisterboek hier >

5. Façade van Esther Verhoef

In dit boek ontmoeten we de jonge moeder Iris van de Steen. Twee jaar naar haar pijnlijke scheiding is Iris eindelijk toe aan vakantie. Wanneer haar oldtimer en een stapels cassettebandjes uit haar jeugd een roadtrip maakt door het warme Europa ontmoet ze onderweg de knappe sportinstructeur Mischa de Jong. Ze laat hem bij haar in de auto stappen en haar reis lijkt een romantische wending te nemen. Maar is Mischa wel de persoon die hij zegt dat hij is?
Bestel het boek hier > 

Toch liever een film? 10 x bloedstollende thrillers op Netflix >Welke van deze thriller boeken ga jij als eerste lezen?

CategoriesChill