E

EVENTAGENDA: MET DEZE ONLINE WORKSHOPS BLIJF JE GEÏNSPIREERD

online workshops volgen - online training volgen - cursus online volgen - online bijscholen

Vóoral thuisblijven de komende tijd, dat is wat ons wordt aangeraden. Voor trainingen en workshops hoef je de deur ook niet meer uit: deze zijn om veiligheidsredenen voorlopig afgelast of verplaatst. Maar gelukkig hoeft onze ontwikkeling niet stil te liggen in de, en kunnen we gewoon blijven bijleren! Deze online workshops en trainingen kun je namelijk gewoon vanaf de bank bijwonen.

8 x interessante online workshops die je kunt bijwonen >

Thuiswerkseminars van Denkproducties via Linkedin – Dagelijks om 16:30 

Denkproducties (organisator van spraakmakende seminars) post iedere dag rond 16:30 een nieuw online seminar via LinkedIn. Ze verzamelen hiermee alle content uit eerdere seminars, speciaal voor iedereen die nu thuis werkt.

Seminar #1 met niemand minder Ben Tiggelaar staat inmiddels live en gaat over – vrij actueel – thuiswerken op afstand. Hoe doe je dat precies? Het is in de praktijk nog best wel lastig. Hoe zorg je dat de communicatie goed verloopt? Hoe geef je leiding op afstand? En wat moet je doen om mensen écht te betrekken in virtuele vergaderingen? In dit thuisseminar krijg je een paar belangrijke inzichten. Meer informatie vind je hier >

Videotraining Stop met ploeteren voor je geld – 17 maart om 20:00 uur 

Money expert Hanneke is schrijfster van The Money Issue en maakte zich jarenlang druk over geld, geld en nog eens GELD. Het maakte haar kapot. Het hield haar weg van de dingen die wél haar onverdeelde aandacht verdiende. Gelukkig ontdekte ze wat haar precies zo tegenhield om financieel onafhankelijk te worden. Ze leerde hoe ze verschillende inkomstenbronnen kon creëren en een passief inkomen zonder extra te werken.

Het is Hanneke’s missie om deze kennis door te geven, omdat zij andere vrouwen wil inspireren naar een rijker en financieel onafhankelijk leven. Ze vertelt erover tijdens haar – gratis – webinar op 17 maart. Klik hier om je aan te melden >

Ereaders

TittyTalk Live: Creative Quarantine – iedere donderdag van 19:30 – 20:15

Nog zo’n tof initiatief! Vanaf deze week gaat het intersectioneel feministisch kunstcollectief TittyTalk iedere donderdag live op Instagram. The TittyMag wilt creatieve kunstenaars steunen door hen een platform te bieden voor hun verhaal. Zo hopen ze kunstenaars een handje helpen, die onder deze omstandigheden lijden.

Het thema van deze week (donderdag 19 maart): Creative Quarantine. Ze gaan in gesprek met Sioejeng Tsao, Mehri Zamanbin en Gerdien van Halteren. De gesprekken worden gemodereerd door Cathelijne Blok.

donderdagavond van 19.30 tot 20.15 uur live op de Instagram van @thetittymag. Hier vind je de planning >

online workshops volgen - online training volgen - cursus online volgen - online bijscholen

Online Masterclass Succesvol verkopen via je Community – 25 maart van 10:00 tot 12:00 

De afgelopen jaren hebben Aranka (Pretty Ambitious) en Merel (Black Bird Negotiations) een strategie ontwikkeld om een community te bouwen en vanuit deze community te verkopen. In de online masterclass die zij hebben ontwikkeld leer jij:

  1. Hoe je de volgers die je nu hebt kunt converteren naar klanten.
  2. Aan welke knoppen je kunt draaien om via Instagram, LinkedIn aan je netwerk te verkopen.
  3. De tijd en energie die je in je online kanalen investeert dik terug te verdienen.
  4. Hoe je een product promoot via je online kanalen.
  5. Een waardevolle community te bouwen.

De prijs van deze online Masterclass kost €89,- incl. btw. Meer informatie vind je hier >


Plan your Profit Masterclass, 26 maart van 10:00 tot 11:30

In de Plan your Profit Masterclass kom jij erachter of jouw verdienmodel past bij jouw ideale werkweek, ga je jouw werkprocessen slimmer en tijdbesparend inrichten en krijg je een solide plan om stapsgewijs naar je omzetdoel te werken. Deze (eenmalige) online masterclass is voor elke ondernemer die haar bedrijf serieus neemt en het volgende kwartaal met een kick-ass plan wil gaan aanpakken.

Deze masterclass wordt gegeven door Lola en Shelley – twee structuurfanaten. Waar Lola ondernemers helpt om inzicht en overzicht te krijgen in hun cijfers door hun administratie goed in te richten, helpt Shelley ondernemers om hun werkprocessen voor hen te laten werken en zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van hun tijd. Allemaal met hetzelfde doel: zodat je je business kunt groeien, oftewel meer omzet kunt draaien.

Een kaartje kost €87, excl. BTW. Meer informatie vind je hier >

Thuis werken? Met deze 8 tips boost jij je productiviteit >

Talent Tales Design Thinking, Live Interview door Nicole Dessain – 3 april van 09:30 tot 10:00 (in het Engels)

Talent tales is een blog, video en podcast serie en op 3 april kun je een live interview bijwonen en zelf ook vragen stellen. Founder Nicole interviewt leiders van over de hele wereld, deze keer over de toepassing van Design Thinking.

Op 3 april spreekt ze met Danielle Crane (HR Executive van het jaar) Zij is Chief Talent Officer van GreenPath. Greenpath is een wereldwijde non profit organisatie om mensen te helpen naar financiële gezondheid. Hier lees je meer over dit event >

online workshops volgen - online training volgen - cursus online volgen - online bijscholenOnline workshops tips // online cursus volgen // online training volgen // online lessen volgen

The Global Girlboss Rally – Datum wordt nog bekend gemaakt

De Girlboss Rally, opgericht door Sophia Amoruso, vindt meestal plaats in Los Angeles. Gezien de recente ontwikkelingen besloten zij het hele event virtueel te hosten. Best goed nieuws, omdat de eerdere edities van de Rally bommetje vol inspirerende sprekers en workshops zaten.

De thema’s zijn leiderschap, business building, financiële onafhankelijkheid en er is zelfs de mogelijkheid om virtueel te netwerken. Dit kunnen we dus allemaal live en gratis doen, vanuit huis! De exacte datum is nog niet bekend. Maar via de nieuwsbrief wordt je als eerste op de hoogte gehouden. Meld je hier aan om op de hoogte te blijven >

IG Live sessies van The Goaldiggers Club – dinsdag 17 maart t/m vrijdag 20 maart 

Ook The Goaldiggers Club zet zich online in om ondernemers te blijven inspireren, en dat doen ze met een inspirerend programma:

Dinsdag 17 maart om 20:00: Instagram Live Q&A met The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski: brainstormen over nieuwe inkomstenbronnen, sparren over hoe om te gaan met tegenslagen of je dienst aanbieden.

Woensdag 18 maart om 19:00: Instagram take-over met jurist Sharon de Rooji: zij neemt je mee in haar werkdag en geeft juridische tips voor ondernemers omtrent het coronavirus.

Donderdag 19 maart om 11:00: Instagram Live Q&A met Ilona Annema, coach & founder Minimalistisch ondernemen: een gesprek tussen Eve en Ilona over hoe je met minder, meer kan bereiken en als ondernemer en weerbaar bent tijdens grote verandering.

Vrijdag 20 maart om 10:00: Live Morning Routine Q&A met Eve Tomaszewski & Lienke de Jong van Dear Good Morning: ze nemen je mee in hun morning routine, delen tips zodat jij ook kan beginnen + extra tips om je immuunsysteem te boosten. Deze Q&A vindt plaats op het account van @evetomaszewski.

Verder kunnen de live sessies bekeken worden via de Instagram @thegoaldiggersclub.

Online workshops volgen // Online tips coronavirus // vrouwelijke ondernemers

Crush your Content E-course – vanaf aankomende woensdag (18 maart) met Lynn Quanjel 

In deze online training van @whoisthatblonde ga je aan de slag om in 3 weken tijd een strategisch ingerichte, visueel aantrekkelijke, conversie gerichte ingeplande Instagram feed voor de komende 3 maanden te maken.

Hoe het werkt? Lynn host elke week 1 online workshop van 60 minuten en er is een wekelijkse groepscall waar je vragen kunt stellen en ideeën kunt delen.
Week 1: Online brand identity⁠, ga onder andere aan de slag met jouw eigen vision board
Week 2: Content strategie ⁠
Laatste week: Groei strategie ⁠

De prijs van deze mini cursus is €97 (incl. btw) en hier vind je meer informatie >
Good to know: met de code Girlswho15 krijg ontvang je een korting van 15% op je ticket!

Zo haal jij het meeste uit een periode zonder werk >

Tot slot een extra tip:

In de Kennisbank van Frankwatching (voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech) vind je de meest interessante whitepapers, webinars, onderzoeken, checklists, ebooks en worksheets. Hier zijn ze gratis te bekijken >

Welke online workshops en trainingen ga jij de komende weken digitaal bijwonen?

*Dit artikel is gebaseerd op een publicatie op A Cup of Ambition: hét podium voor vrouwelijke sprekers met wow-factor

CategoriesNiet gecategoriseerd