varen door amsterdam - boot huren in amsterdam - sloep huren in amsterdam - leuke bootuitjes - varen door de grachten - cocktailworkshop op het water - borrelboot huren - bootuitjes
1

10 x DE LEUKSTE BOOTUITJES VOOR PLEZIER OP HET WATER

Een drijvende wijnproeverij, cocktailworkshop, georganiseerde BBQ of verse sushi eten op het water? Het kan! Wij kwamen deze te gekke Girls Who Eat & Drink uitjes tegen en kunnen niet anders dan deze tips met jullie delen. Want wat nog leuker is dan varen door Amsterdam? Een originele boottocht mét eten en drinken!

Een vriendinnenuitje, familiedag of personeelsfeestje aan het plannen? Dan zit je hier goed. Wij kwamen er laatst achter dat je via bootuitjes.nl véél meer kunt dan een sloep huren en het water op gaan. Wat dacht je van varen én dineren op een boot? Here you go: 6 x de leukste tips voor uitjes in Amsterdam >

Wijn proeven tijdens het varen

Drijvend wijn proeven terwijl je door Amsterdamse grachten vaart en ondertussen je wijnkennis bijspijkert – een ideaal uitje voor Girls Who Drink! Tijdens deze rondvaart in Amsterdam staan er 5 verschillende wijnen klaar die worden toegelicht door een sommelier. Jullie kunnen kiezen voor een Europese- of Italiaanse wijnproeverij en de tocht eventueel afsluiten met een 3-gangendiner.

Cocktailboot door Amsterdam

Meer over cocktails weten of zin om zelf te shaken, maar geen zin om thuis als amateur aan de slag te gaan? Dan kun je een speciale cocktailtour door Amsterdam boeken! Samen met een professionele shaker ga je zelf stirren, garneren, mixen en shaken om je eigen te maken. In totaal maken jullie tijdens de workshop drie cocktails en kan je ervoor kiezen om live muziek mee te nemen aan boord.
Meer informatie >

Barbecueën op een boot

BBQ-en terwijl je over de Amsterdamse grachten vaart? Yes, ook dat kan! En hoewel barbecueën meestal in één adem genoemd wordt met de zomer, kan het eigenlijk het hele jaar door op deze BBQ boot. Je kunt de boot reserveren van 6 tot 100 personen en de groep mag zelf uitkiezen wat er gegeten wordt. En dat terwijl je langs de mooiste plekken van Amsterdam vaart.
Meer informatie >


Varen op een levensgrote (sushi)boot

Meer fan van Japanse lekkernijen? Sushi is niet meer uit ons culinaire adresboek weg te denken, dus grote kans dat ook jij fan bent van deze Aziatische snack. Hoe leuk is het dat er sushi vers wordt bereid voor jouw bootgenoten, terwijl jij en de schipper samen de route door de Amsterdamse grachten uitstippelen?

Je kunt twee uur lang genieten van dit privérestaurant op het water, en nóg specialer: je kunt dit uitje in Amsterdam vormen tot een sushiworkshop.
Meer informatie >

10 x dit wist je nog niet over sushi >

varen door amsterdam - boot huren in amsterdam - sloep huren in amsterdam - leuke bootuitjes - varen door de grachten - cocktailworkshop op het water - borrelboot huren - bootuitjesSloep huren in Amsterdam // bootuitjes in Amsterdam // leuke uitjes Amsterdam // sushiboot // uitjes op het water


De Borrelboot

Een vrijdagmiddagborrel op de planning, maar graag een keer ergens anders dan in de vaste stamkroeg? Boek dan de Borrelboot! Varen door Amsterdam terwijl de bootbar de hele avond open is: dat levert sowieso een hoop plezier. Het borrelarrangement kun je ook uitbreiden met de bovengenoemde BBQ of verse sushi. Met wie duik jij de borrelboot in?
Meer informatie >

Ook leuk: 14 x de mooiste picknick plekken in Nederland >

High Tea, Pizza- of Stamppotboot

En het mooie is dat het aanbod hier niet ophoudt, want ook als je wilt suppen, een high tea wilt organiseren op het water, een pizza-, oester- of zelfs een stamppotboot wilt huren, dan ben je hier aan het juiste adres!

Geen zin in bovenstaande uitjes over het water, maar wel zin om te varen? Hier kun je je eigen sloep huren in Amsterdam >

Je kunt zo’n toffe tour natuurlijk boeken, maar je kunt er ook voor kiezen om te sparen en te investeren in je éigen boot. Niet voor iedereen weggelegd, maar mocht je de financiële ruimte hebben, waarom niet? Zo kun je bijvoorbeeld een eigen rubberboot kopen, om op iedere zonnige dag zelf het water op te gaan. Héérlijk!

En, wanneer ga jij het water weer op?

CategoriesWeekend tips