1

10 TIPS EN EVENTS VOOR DE ULTIEME PRIDE AMSTEDAM 2019

tips gay pride 2019 amsterdam - pride 2019 amsterdam - wat te doen tijdens de pride amsterdam - activiteiten pride amsterdam - Amsterdag Pride Guide 2018

Zijn wie je wil zijn en houden van wie je wil houden. Tijdens Pride Amsterdam vieren we de liefde in al haar (regenboog)kleuren. Dit jaar proosten we niet alleen op de liefde, maar ook op de 50ste verjaardag van Pride! Dit zijn de leukste, gezelligste, kleurrijkste en lekkerste tips voor Pride Amsterdam 2019.

12 x Tips & events tijdens Pride Amsterdam 2020 >

Pride kick-off party bij BARDAK

Een overeenkomst tussen Tel Aviv en Amsterdam? Hun fenomenale Pride-feesten. Get the best of both worlds bij BARDAK dit jaar op donderdag 1 augustus. Pride Amsterdam trap je hier af met dansjes, drankjes en daverend Tel Aviv streetfood tijdens de BARDAK Pride Kickoff party. Vanaf 20:00 is iedereen welkom en proost je met je special Pride-welkomstcocktail op de liefde – voor iedereen. Meer informatie en tickets vind je hier.

Hack! Zo koel je wijn het snelst >

Young, wild & free bij (P)INK Hotel

Ter ere van Pride Amsterdam en om haar support aan de wereldwijde LHBTQ+-community te onderstrepen, verandert het de naam tijdens PRIDE in PINK Hotel. Tien dagen lang wordt dit iconische hotel in een roze jasje gestoken, terwijl er verschillende activiteiten georganiseerd worden. Vanuit de gedachte ‘Celebrate INKlusivity’ opent het hotel haar deuren op 25 juli met een knallend roze feest. Het openingsfeest is vrij toegankelijk!

Ook leuk: op zondag 28 juli én zondag 4 augustus kleurt ook de bekende Bottomless Brunch roze, met onbeperkt pink bubbels en een heerlijk menu.

tips gay pride 2019 amsterdam - pride 2019 amsterdam - wat te doen tijdens de pride amsterdam - activiteiten pride amsterdamtips pride 2019 amsterdam – pride 2019 amsterdam – wat te doen tijdens de pride amsterdam – activiteiten pride amsterdam

Andaz x Winq Pre-Parade Breakfast bij Andaz

Leg voor de Canal Pride een goede bodem tijdens het Winq Pre-Parade Breakfast in het Andaz op 3 augustus. Dit extravagante ontbijtje brengt je vast in de stemming voor de dag die nog gaat komen. De ochtend start om 10:30. Na het DIY avocado toast station, een glas bubbels en kaviaar, eindig je je ochtend met een kleurrijk dessert. Speciaal voor jou, een cadeautje: gebruik de code PRIDE10 en ontvang 10 euro korting op je kaartje. De laatste tickets vind je hier.

Lekker eten afhalen tijdens de Pride Amsterdam doe je bij deze zaken >

Pink Drink van Hop & Stork 

Op zoek naar het meest Instagrammable drankje van Pride Amsterdam? Hop & Stork serveert zoete verleiding in de vorm van een Raspberry Fresh Ice Smoothie met een roze topping. Bijna zonde om op te drinken, maar te lekker om te laten staan. Deze korte sugar break vind je tussen de feestelijkheden door op ’t hoekje van Magna Plaza. Daarna rol je zo de grachten weer op.

7 onmisbare tips voor iedere festivalganger >

Der After // Pride Canal Parade Special bij THE BUTCHER Social Club  

Leg na de Canal Parade je bootje aan aan de overkant van ’t IJ en feest nog even door bij THE BUTCHER Social Club. Der After organiseert hier een feestje voor iedereen die nog lang niet naar huis wil. Vanaf 20:00 gooien ze de deuren open voor muziek van L’Atelier en PABLO DISCOBAR SOUNDSYSTEM.

Meer evenementen tijdens Pride Amsterdam 2019 >>

Disko at the Loft | Pride Special – A’DAM the Loft 
Gay Parade After – Meneer Nieges
Our Love 2019 – Amstelveld

Proud Libertines Brunch – Libertine Amsterdam
Pride Is Burning (Gaynight) – De Marktkantine

 

Wat ga jij doen tijdens Pride Amsterdam 2019?

DIT VIND JIJ MISSCHIEN OOK LEUK…

Pride Amsterdam // tips Amsterdam Pride 2019 // Canal Pride Amsterdam 2019

 

CategoriesWeekend tips