supperclub amsterdam - suppercruise amsterdam - bijzonder uit eten amsterdam - iq creative
E

EEN UNUSUAL NIGHT OUT EN TOTAALBELEVING BIJ SUPPERCLUB

Met extravagante acts, overweldigende visuals en een groots 5-gangen menu weet supperclub al sinds 1993 haar gasten te verrassen. Maar vanaf 1 juli neemt supperclub een nieuwe stap. Het vernieuwde concept dompelt gasten onder in een totaalbeleving met elke 3 maanden een wisselend thema.

Totaalbeleving

Vanaf het moment dat de grote deuren van het Odeon openen vallen gasten in een betoverde droomwereld. De shows, waar supperclub zo bekend om staat, de extravagante host en de indrukwekkende zwarte gang horen hier allemaal bij.

Ook exposeert aanstormend talent hier hun kunstwerken. Terwijl een kunstenaar live een canvas beschildert dat aan het eind van de avond met de hoogste bieder mee naar huis mag. Visuals begeleiden gasten de trap op naar de imposante witte zaal.

5-gangen diner met 260-graden visuals

En daar wordt het avontuur vervolgd. Hier duiken gasten, na hun amuse, in bed met hun volgende gang. Tijdens het 5-gangen diner ontvouwt zich het verhaal door middel van 260-graden visuals en spectaculaire shows. Interactief, muzikaal, in de lucht of op bed – de shows prikkelen ieder zintuig.

Wat er geserveerd wordt? Het menu van bekende, internationale gerechten vindt een ideale (bed)partner in de uitgebreide selectie aan wijnen, champagnes en keuze uit een aantal cocktails. Heb je de shows al gezien en het menu geproefd? Geen zorgen. Elke 3 maanden is er weer een compleet nieuw meeslepend verhaal onder leiding van creative manager Marc van Loon.

Meer plekken voor een bijzondere diner avond in Nederland >

supperclub – van kraakpand tot club 

Leuk om te weten over supperclub: ooit begon het pand aan de Jonge Roelensteeg als kraakpand voor kunstenaars. Het reizend gezelschap van Thorwald Vos streek hier neer, opende een restaurant en organiseerde de wildste feesten. Vrijheid, creativiteit en excentriciteit – daar draaide het om bij supperclub.

Toen Bert van der Leden het concept in 1999 redde van faillissement, bleef dit gevoel behouden. Het is een unieke plek waar goed eten en entertainment met elkaar in bed belanden. Met de verhuizing naar het Odeon in 2015 en het vernieuwde concept vanaf 1 juli maakt supperclub haar stoutste dromen waar.

10 x diner etiquette voor een chic diner >

Ook nieuwsgierig naar deze unusual night out? Boek een bed/tafel via supperclub.amsterdam.

Supperclub Amsterdam
Singel 460
1017 AW, Amsterdam
amsterdam@supperclub.com
+31 (0)20 344 6427

CategoriesFijne Foodspots