C

CADEAUTIPS VOOR AMBITIEUZE LEVENSGENIETERS (En het effect van geven)

wijn cadeau doen - cadeaus online versturen - greetz - leuke cadeaus voor vriendinnen - cadeau inspiratie - cadeaus voor haar - cadeau versturen via greetz

Het geldt voor zowel cadeaus en complimentjes: geven maakt gelukkiger dan ontvangen. Je verwacht het misschien niet, maar de ultieme gelukservaring krijg je op het moment dat je iemand anders iets geeft. Daarom zeggen wij: trakteer die leuke vriend(in), ambitieuze collega of mede-levensgenieter eens op iets leuks. Zo maak je niet alleen hen, maar ook jezelf blij.

En nu je toch bezig bent, hebben we gelijk een aantal leuke cadeaus voor ambitieuze levensgenieters onder elkaar gezet. En je hoeft er niet de drukke winkelstraten voor in, want naast kaartjes kun je nu ook makkelijk cadeaus versturen via Greetz. Vinden we leuk. En handig!

Donuts cadeau doen – Want you would’nt be hole without her.

Of You donut know how much I love you. Of wat dacht je van donut worry, be happy. Qua woordgrappen kun je met deze heerlijke treat in ieder geval al verschillende kanten op. Dus wat de reden van het cadeau ook is, de zoete rondjes doen het altijd goed.

donuts cadeau doen - cadeaus online versturen - greetz - leuke cadeaus voor vriendinnen - cadeau inspiratie

Ook leuk: 8 x originele activiteiten met vriendinnen >

Wine in tubes

Girls Who Drink, hoe leuk is het om dit te geven?! Drie goede glazen wijn, maar dan in een tube verpakt. Dát kunnen we nog eens een origineel cadeau noemen. Because you two make a perfect blend. Gewoon een tip van ons voor jullie om in de kaart te schrijven. Wine not?

wijn cadeau doen - cadeaus online versturen - greetz - leuke cadeaus voor vriendinnen - cadeau inspiratie Wijn cadeau doen // originele cadeaus // cadeaus makkelijk versturen

5 x Dit wist je nog niet over wijn >

Boeken voor iedere gelegendheid

Of het nou leesvoer is voor een lange vakantie, iemand die een zetje in de rug nodig heeft of een boek voor een kookfanaat. Boeken doen het altijd goed. Want een boek cadeau doen is leuk, maar wat je eigenlijk geeft is me-time, en dat is misschien nog wel een stuk waardevoller. En het mooie is dat als het boek uit is, de krijger weer een gever van worden door het boek door te geven. Een dubbel geluksgevoel dus!

boek cadeau doen - cadeaus online versturen - greetz - leuke cadeaus voor vriendinnen - cadeau inspiratie cadeautips voor ambitieuze levensgenieters // boeken cadeau doen // cadeaus voor haar

Zo, de eerste wine tubes zijn verzonden! Wat is het allerleukste cadeau dat jij ook gegeven hebt?

CategoriesGive