pompoenen halen amsterdam - van makers naar mokum - pompoenen rapen - pompoenen
H

HELP DE BOER! CORONAPROOF POMPOENEN PICK-UP IN AMSTERDAM ZUID

Boer Chris heeft 10.000 kilo pompoenen over! Van Maker naar Mokum help hem om deze uit de vuilnisbak te houden. Het resultaat: een pompoenen pick-up in Amsterdam Oud-Zuid. Meer weten? Lees even door!

Door afgelaste events, gesloten horeca, stilliggende export, of omdat producten simpelweg niet aan de uiterlijke richtlijnen van inkopers voldoen, eindigen ze in de afvalbak. Daarom bieden zij hun producten aan voor een eerlijke prijs. Vers van de maker zonder onnodige schakels, direct naar Mokum, waar jij ze oppikt. Boer blij, jij blij! 

Eerder hebben Vicky en Lieve van het initiatief zich al ingezet om 105.000 tulpen, 8.000 aardbeien, 7.500 asperges en 1.000 zonnebloemen te redden van de versnipperaar. Nu heeft weer een boer zich gemeld, en zijn product komt erg goed uit voor: Halloween!

Pompoenen Pick-up in Amsterdam

Wil jij pompoenen in huis halen? Om de boer te redden, om ze op te eten, te gebruiken als sier of voor Halloween: ze komen sowieso nuttig van pas! Je kunt een pakketje pompoenen bestellen waar drie verschillende in zitten: de Flespompoen, de Hokaido en de Muscat de provence (deze laatste kun je ook perfect uithollen voor Halloween).

Bestel je pakketje (€5) hier en pik ze op 24 oktober op bij het Valeriusplein in Oud Zuid tussen 11:00 uur en 14:00 uur. 

Heel Amsterdam aan de pompoensoep, – taart of -risotto. Én een blije boer. Smakelijk!

Ook leuk..

7 x Pompoenen rapen in Nederland >
10 x Recepten met pompoen >
8 x Angstaanjagende hapjes voor Halloween >
10 x Halloween cocktail recepten >
Recept Pumpkin Spices Russian cocktail >

CategoriesWeekend tips