L

LUISTEREND RIJK WORDEN: DEZE FINANCE PODCASTS LEREN JE BETER OMGAAN MET GELD

podcast - podcast tips - podcasts over geld - geld podcast - financiële podcasts

Bingewatchen op Netflix even beu? Mooi, want luisteren is het nieuwe kijken. De kracht van podcasts is dan ook onder andere dat je er niet voor naar een scherm hoeft te kijken. Kun jij daarnaast wel wat financiële tips gebruiken? Hieronder vind je dan dé podcasts die je leren om beter met geld om te gaan. 

Vind hier de beste podcasts tips over geld. Oordoppen in, en luisteren maar >

1. Goed met Geld 

Goed met Geld is dé podcast voor millenials die meer uit hun geld willen halen. Bas en Arjan praten over geldzaken en financiële onafhankelijkheid. Als twee echte millenials doen ze dat luchtig en met humor, en mikken ze dus ook bewust op hun generatiegenoten. Ook als je geen millenial bent, is dit een aanrader om naar te luisteren!
Hier beluister je Goed met Geld > 

 2. Martinis and Your Money

De Amerikaanse Shannon McLay, helpt luisteraars op een leuke manier bij het financieel plannen en het begrijpen van de economie. Ze helpt luisteraars ook bij het beleggen van hun eerste euro en zorgt ervoor dat je snapt hoe beleggen werkt en hoe het past bij je doelen. Zo legt ze bijvoorbeeld uit dat indexfondsen de beste manier zijn om veilig te beleggen.
Hier luister je Martinis and Your Money >

Ook interessant! Vind hier 6 podcasts om het nieuws bij te houden >

3. Listen Money Matters

Presentatoren Andrew Fiebert en Thomas Frank van Listen Money Matters geven op een spannende manier tips om geld te verdienen. Daarnaast helpen ze je bij het sparen van geld, geven goede informatie over beleggen en verpakken dat allemaal met een goede dosis humor.
Hier beluister je Listen Money Matters > 

4. You Need a Budget

Deze podcast helpt je bij het op orde brengen van je financiën. Je leert hoe je een budget op moet stellen met het geld dat je hebt en met de kosten die je allemaal moet maken. Deze podcast is vooral handig voor mensen die net beginnen met deze zaken.
Hier luister je You Need a Budget >
5. Stacking Benjamins

Deze podcast gaat vooral over het besparen van geld. Ben je nog niet begonnen met sparen? Dan geeft deze podcast je super veel ideeën om daarmee te beginnen. Als je al spaart dan helpt Stacking Benjamins je om dit nog beter te doen!
Hier beluister je Stacking Benjamins > 

Liever lezen? 6 boeken die je helpen bij je financiën >

6. Freakonomics

Freakonomics zit vol met praktisch advies. Zo bespreken ze onder andere waar je het beste kunt gaan wonen gebaseerd op bijvoorbeeld levenskosten en banen. Daarnaast helpen ze je ook om op een andere manier naar geld te kijken.
Hier luister je Freakonomics > 

Welke van deze podcasts tips over geld ga jij als eerste luisteren?

CategoriesChill