D

DEZE BOEKEN HELPEN JE LATER RIJK TE WORDEN

boeken over financiën - boeken over geldzaken - boek financiën - boek geldzaken - financieel boek

85% van de rijken leest één of twee boeken per maand. Geen fictie of comics, maar educatieve en carrière-gerelateerde boeken. Onze tip: investeer in jezelf en lees deze boeken over geld.

Vind hier dé boeken tips op het gebied van financiën >

In 10 stappen succesvol beleggen – Harm van Wijk

Wil jij een maandelijks inkomen uit aandelen en opties, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of maak jij je zorgen over je pensioen, de stijgende leeftijdsgrens van de AOW, de opbrengst van je polis of een negatieve (spaar)rente? Dan is dit interessante boek iets voor jou. Want kortom: hoe verdien je een maandelijks inkomen zonder veel tijd en zonder veel risico te lopen? Wie wil dat nou niet weten?
Hier bestel je dit boek >

Broke Millennial takes on investing – Erin Lowry

Women with money – Jean Chatzky

‘The judgement-free guide to creating the joyful, less stressed, purposeful (and yes, rich) life you want.’, staat er hier onder de titel. Jean heeft voor dit boek veel gesprekken met vrouwen over geld gevoerd. Aan de hand daarvan heeft ze een plan ontwikkeld voor het gelukkige en doelgerichte leven dat vrouwen (van vandaag de dag) willen.
Hier bestel je hem >

Wat en hoe met geld – Patrick Beijersbergen

Patrick Beijersbergen van de Vereniging van Effectenbezitters bespreekt in dit boek tien financiële onderwerpen waarvan iedere Nederlander op z’n minst íets zou moeten weten. Voorbeelden hiervan zijn: pensioen, hypotheek, de beurs en aandelen. In dit boek wordt alles uitgelegd in ‘gewone mensentaal’ zodat jij niet met vragen blijft zitten.
Hier bestel je hem > 

De financiële detox – Joëlla Opraus en Nathalie van Wingerden

Los van het detoxprogramma gaat het boek ook in op onderwerpen als jouw relatie tot geld, gezonde ‘spendeergewoonten’ en het praten over geld. Ook kun je een test doen om te bepalen welk geldtype jij bent, om meer inzicht te krijgen in hoe je naar geld kijkt en wat voor jou belangrijk is. Wat wij ook heel tof vinden aan dit boek, is dat je meteen aan het werk gezet wordt met kleine invuloefeningen.
Hier bestel je hem > 

BoekenBoeken

Snel & simpel budgetteren – Saska van Engen

Met dit ebook ga je aan de slag om je financiën op orde te brengen en financiële doelen te stellen voor jezelf. Zo ga je de strijd aan tegen de stress rondom jouw financiële situatie en maak je een handig overzicht waarmee je jouw inkomsten en uitgaven kunt bijhouden. Daarnaast zorgt dit boek ervoor dat je in de toekomst onvoorziene uitgaven kunt ‘hebben’.
Hier bestel je hem > 

Meer interessante boeken tips over geld:

Welke van deze financiële boeken gaat jou helpen met je geldzaken?

CategoriesNiet gecategoriseerd