F

FAN VAN NETFLIX-HIT ‘YOU’? DEZE SERIES MOET JE OOK ZIEN

netflix - netflix serie you - netflix serie - netflix series - netflix true crime - netflix tips - netflix aanbod - netflix aanraders

You is één van de grotere Netflix-hits van de afgelopen jaren. Waarschijnlijk heb je deze serie al gezien of heb je het op social media voorbij zien komen. Groot fan en wil je nu aan een vergelijkbare serie beginnen? Hieronder vind je 6 titels op Netflix die je dan kunt kijken.

Vind hier de vergelijkbare Netflix series > 

1. Dirty John

Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Deze serie is gebaseerd op een reeks artikelen (gevolgd door een podcast) van LA Times-journalist Christopher Goffard. Een waargebeurd verhaal dus!
IMDb > 7,3

2. Imposters

Maddie is een verleidelijke oplichtster, die steeds mensen verliefd op haar laat worden. Ze trouwt met hen en verdwijnt vervolgens met al hun geld en genoeg informatie om hen ervan te weerhouden aangifte te doen. Het werkt elke keer, totdat haar laatste slachtoffers besluiten om haar op te sporen. Maar om Maddie te vangen moeten de drie mannen eerst zelf meesteroplichters worden.
IMDb > 7,8

Vind hier de oscar-winnende films op Netflix die je zeker moet zien >

Vind hier meer vergelijkbare Netflix series >

3. Ozark

Financieel adviseur Marty Byrde vormt met zijn vrouw en hun twee kinderen, een ogenschijnlijk normaal gezin. Zijn belangrijkste klant is alleen het grootste drugskartel van Mexico. Wanneer het kartel ontdekt dat de zakenpartner van Marty geld wegsluist, moet hij met zijn gezin naar Ozark verhuizen om het drugsgeld terug te verdienen. Maar in Ozark gaat niet alles zoals gepland…
IMDb > 8,4

4. The Stranger

Adam Price, die gelukkig getrouwd is en twee kinderen heeft, denkt rustig te leven. Tot zijn leven compleet op zijn kop wordt gezet wanneer een vreemde hem een geheim verteld over zijn vrouw. Deze onthulling brengt hem in een wereld van allerlei samenzweringen en gevaar.
IMDb > 7,4

5. The Society

In het stadje New Ham hangt al dagen een vreselijke stank. Een eindexamenklas van de lokale school zou 10 dagen op kamp gaan in de bergen, maar zodra ze terugkeren blijken alle overige familieleden en bewoners verdwenen. Ze kunnen alleen communiceren met elkaar en hebben geen verdere toegang tot het internet en ze kunnen het stadje niet verlaten.
IMDb > 7,0

M

Meer Netflix tips nodig? Vind hier de 50 beste series op de streamingsdienst volgens IMDb > 

6. How to Get Away with Murder

Deze serie draait om de intelligente strafrechtadvocate en professor in de rechten Annalise Keating (Viola Davis), die samen met vijf van haar studenten betrokken raakt bij een wel heel bijzondere moordzaak. Een echte aanrader onder de true crime series op Netflix!
IMDb > 8,1

Welke van deze vergelijkbare Netflix series ga jij als eerste kijken? 

CategoriesChill