H

HIER KUN JE VANAF NU IEDERE DAG GRATIS (BIOSCOOP)FILMS KIJKEN

korte films - korte film - film tip - film tips - film kijken - film aanraders

Het gaat in totaal om 23 films die te zien zijn via Pathé Thuis, waaronder ‘Rambo: Last Blood’, ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ en ‘Midway’. Pak die popcorn er maar snel bij want jouw thuisbioscoop is geopend!

Gratis films van Pathé

Iedere ochtend om 09.00 uur wordt via de socials van Pathé en Pathé Thuis een code gedeeld die dezelfde dag tot 23.59 uur geldig is. Met deze code kan de film van de dag worden bekeken via Pathé Thuis. “Hiermee wordt het thuisblijven in sociale isolatie nét een beetje leuker en hoeven filmfans hun favoriete uitje iets minder te missen. Popcorn erbij en ontspannen maar!”, zeggen ze zelf.

Ook leuk! Vind hier de meeste bekeken series, docu’s en films op Netflix >

Bioscoopfilms

Vrijdag maakte Pathé bekend dat een aantal grote Nederlandse filmtitels die nog in de bioscopen te zien waren toen de coronacrisis uitbrak, vanaf vrijdag online via Pathé Thuis te bekijken zijn. Het gaat onder andere om: Kruimeltje en de strijd om de goudmijn, de Suriname en Huisvrouwen bestaan niet 2.

Populaire titels

Veel bioscoopfilms zijn inmiddels al online te bekijken. Tot de buitenlandse titels die al eerder op de streamingsdienst beschikbaar kwamen tijdens de coronacrisis, behoren hits als de horrorfilm The Invisible Man en meervoudig Oscarwinnaar Parasite. Ook de populaire animatiefilm Sonic is vanaf half april te zien op Pathé Thuis.

Vind hier de 10 beste films op Videoland volgens IMDb >

Wanneer ga jij thuis genieten van de nieuwste bioscoopfilms van Pathé?

CategoriesChill