D

DIT ZIJN DE MEEST BEKEKEN SERIES, DOCU’S EN FILMS OP NETFLIX

netflix oktober - netflix tips - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series - nieuw op netflix in oktober - netflix aanraders

Sinds een tijdje geeft Netflix van grote producties door hoeveel miljoenen kijkers er naar hebben gekeken. Een totaal beeld is er niet, maar het geeft wel een indicatie wat de meest bekeken films, series en documentaires op Netflix zijn. Hieronder vind je de best bekeken Netflix Originals.

We geven je er wel gelijk een waarschuwing bij, want in veel gevallen zijn de cijfers lastig in te schatten. Netflix geeft van sommige titels door hoeveel mensen er in de eerste week hebben gekeken en van andere weer hoe vaak de serie na een maand is bekeken. En dan wisselt het ook nog of ze de hele serie, slechts een aflevering hebben gezien of minimaal zeventig procent van een film. Toch kun je hier natuurlijk wel gewoon inspiratie uithalen voor jouw volgende Netflix & Chill avond.

Ook leuk! Nieuwe films, series en documentaires op Netflix vind je hier >

Opvallende cijfers 

Het levert daarnaast hele opvallende cijfers op. Zo hebben maar liefst 105 miljoen accounts minimaal één aflevering van Orange is the New Black gekeken. Van de Netflix Originals waar Netflix de cijfers van naar buiten heeft gebracht, staat 6 Underground bovenaan. Deze actiefilm met Ryan Reynolds is in de eerste maand 83 miljoen keer bekeken.

De Bird Box hype

In onderstaande lijst verschillen de genoemde cijfers op twee punten. Of het is een totaalcijfer een maand na release óf een week na de release. Kijk je naar die tweede categorie, dan deed Bird Box het super goed. De hype rondom deze film zorgde voor een total van 45 miljoen kijkers in de eerste zeven dagen.

Meest bekeken Netflix Originals

Kijkers
1 6 Underground 83M*
2 The Witcher 76M*
3 Murder Mystery 73M*
4 Stranger Things (seizoen 3) 64M*
5 You (seizoen 2) 54M*
6 Triple Frontier 52M*
7 The Perfect Date 48M*
8 The Umbrella Academy 45M*
9 Bird Box 45M**
10 The Highwaymen 40M*
11 Our Planet 40M*
12 Unbelievable 32M*
13 Always Be My Maybe 32M*
14 Dead To Me 30M*
15 The Irishman 26M**
16 El Camino: A Breaking Bad Movie 25M**
17 When They See Us 23M*
18 Fyre 20M*
19 Elite 20M*

* In de eerste vier weken na release
** In de eerste zeven dagen na releaseWelke van deze Netflix Originals ga jij binnenkort checken?

CategoriesChill