DO / Chill

DIT ZIJN DE MEEST BEKEKEN SERIES, DOCU’S EN FILMS OP NETFLIX

netflix juni - netflix tips - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series

Sinds een tijdje geeft Netflix van grote producties door hoeveel miljoenen kijkers er naar hebben gekeken. Een totaal beeld is er niet, maar het geeft wel een indicatie wat de meest bekeken films, series en documentaires op Netflix zijn. Hieronder vind je de best bekeken Netflix Originals.

We geven je er wel gelijk een waarschuwing bij, want in veel gevallen zijn de cijfers lastig in te schatten. Netflix geeft van sommige titels door hoeveel mensen er in de eerste week hebben gekeken en van andere weer hoe vaak de serie na een maand is bekeken. En dan wisselt het ook nog of ze de hele serie, slechts een aflevering hebben gezien of minimaal zeventig procent van een film. Toch kun je hier natuurlijk wel gewoon inspiratie uithalen voor jouw volgende Netflix & Chill avond.

Ook leuk! Nieuwe films, series en documentaires op Netflix vind je hier >

Opvallende cijfers 

Het levert daarnaast hele opvallende cijfers op. Zo hebben maar liefst 105 miljoen accounts minimaal één aflevering van Orange is the New Black gekeken. Van de Netflix Originals waar Netflix de cijfers van naar buiten heeft gebracht, staat 6 Underground bovenaan. Deze actiefilm met Ryan Reynolds is in de eerste maand 83 miljoen keer bekeken.

De Bird Box hype

In onderstaande lijst verschillen de genoemde cijfers op twee punten. Of het is een totaalcijfer een maand na release óf een week na de release. Kijk je naar die tweede categorie, dan deed Bird Box het super goed. De hype rondom deze film zorgde voor een total van 45 miljoen kijkers in de eerste zeven dagen.

Meest bekeken Netflix Originals

Kijkers
16 Underground83M*
2The Witcher76M*
3Murder Mystery73M*
4Stranger Things (seizoen 3)64M*
5You (seizoen 2)54M*
6Triple Frontier52M*
7The Perfect Date48M*
8The Umbrella Academy45M*
9Bird Box45M**
10The Highwaymen40M*
11Our Planet40M*
12Unbelievable32M*
13Always Be My Maybe32M*
14Dead To Me30M*
15The Irishman26M**
16El Camino: A Breaking Bad Movie25M**
17When They See Us23M*
18Fyre20M*
19Elite20M*

* In de eerste vier weken na release
** In de eerste zeven dagen na releaseWelke van deze Netflix Originals ga jij binnenkort checken?Gerelateerde artikelen