1

15 x ÉCHT LEUKE DINGEN OM TE DOEN MET VRIENDINNEN

activiteiten vriendinnen - girls day - girls night - wat te doen met vriendinnen - dagje uit met vriendinnen

Hoewel jullie elkaar waarschijnlijk bijna dagelijks spreken via WhatsApp is het nog leuker om echt iets leuks met je vriendinnen te doen. Er is niks mis met winkelen, een avondje bios of lunchen, maar soms wil je is wat anders. Hieronder vind je de leukste activiteiten om te doen met jouw girls.

Op zoek naar een originele activiteit met vriendinnen? 15 x wat te doen met vriendinnen vind je hier >

1. Organiseer een eigen Wijnproeverij 

Wat is er leuker van jullie favoriete drankje meerdere keren en in verschillende smaken drinken? Daarom is een avondje wijn proeven de perfecte activiteit voor jullie. Laat iedereen een fles meenemen binnen een bepaald thema. Zet lekker veel glazen klaar, bereid wat hapjes en neem het natuurlijk allemaal niet té serieus. Schrijf de smaken die je proeft op en probeer de prijs van de fles te raden. De winnaar wint natuurlijk.. wijn! Hier vind je een lijstje met goede wijnen >

2. Volg een cursus samen

Ook een super leuk idee: samen een cursus of workshop volgen. Buiten dat jullie zeker een leuke dag zullen hebben, leer je dus ook echt iets. Van een cursus paaldansen tot pottenbakken en van een naaktmodel schilderen tot een cocktailworkshop. Kijk en leer!

3. Organiseer een toetjes diner

Spreek met elkaar af net na het avondeten en zorg ervoor dat je allemaal weinig hebt gegeten. Iedereen moet een klein dessert meenemen die je allemaal van elkaar gaat proeven. Niet goed voor de lijn, maar wel heel gezellig!

Binnen activiteiten met vriendinnen // originele activiteiten met vriendinnen

Meer leuke dingen om te doen met vriendinnen thuis >

4. Tover je huis om tot spa, hier vind je lekkere DIY beauty behandeling en maskertjes om zelf te maken.

5. Ga de hele avond een genre films bingen. Ga bijvoorbeeld voor muziek-, science fiction of thriller films. Hier vind je al onze Netflix tips >

6. Maak samen vision boards. Pak oude tijdschriften erbij, haal grote vellen papier, genoeg scharen en lijm in huis en ga samen creatief aan de slag!

7. Organiseer een (drank) spelletjes avond. Hier vind je leuke bordspellen en hier vind je leuke drankspelletjesinternationale vrouwendag - evenemten international women's day - international women's day 2020 - thema international women's day - internationale vrouwendag activiteitenActiviteiten met vriendinnen // leuke dingen om te doen met vriendinnen thuis

Leuke buiten activiteiten met vriendinnen >

8. Ga Poolen in het café

Een potje poolen voor mannen? Dat dachten we dus niet. Ook jij en je vriendinnen kunnen genieten van een avondje biertjes drinken en poolen. Ben je met een grote groep? Zorg dan dat jullie meerdere pooltafels tot jullie beschikking hebben en maak er een klein toernooitje van.

9. Host een moderne spelletjesavond

Geen zin in een ouderwets avondje bordspelletjes? Ga dan naar een speelhal zoals bijvoorbeeld de TonTon Club of GameState maak je vriendinnen in met airhockey of een oldschool flipperkast. Bestel er wat drankjes bij en kijk wie er het beste tegen haar verlies kan. Plezier gegarandeerd!

thema avond - thema avonden - verveling - verveling tips - avond thuis - coronavirus - quarantaine

10. Karaoke bij Duke of Tokyo

Omdat jullie natuurlijk geen schaamte meer kennen, maakt het niet uit als er lekker vals gezongen word. Wat is er dan leuker dan een avondje karaoke zingen? Dit kan natuurlijk op verschillende plekken maar wij raden je Duke of Tokyo aan.

Een karaokebar in Amsterdam waarbij je je even in een Aziatisch straatje waant en je een privékamertje huurt dus geen last hebt van andere mensen (of zij van jullie). Duke of Tokyo >

Romantische avond met je lover? 20 x Originele home dates >

11. Ga eten op het water

Wel zin om gewoon ergens te eten maar wil je net even iets anders dan normaal? Ga dan het water op met bijvoorbeeld een tapas boot of brunch boot. Zo kunnen jullie goed bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje terwijl jullie lekker op het water dobberen. Tip: Doe dit in een stad waar je nog niet bekend bent!

12. Huur een Prosecco fiets

Hebben jullie echt iets te vieren? Huur een prosecco fiets en cross door de stad. Zo zijn jullie actief bezig maar kunnen jullie toch genieten van een glaasje (of glazen) bubbels. Wanneer je deze fiets huurt zit je er altijd een begeleider bij die een oogje in het zijl kan houden en zorgt dat jullie veilig door de stad fietsen.

Meer leuke dingen om te doen met vriendinnen >

12. Speel 30 seconds met elkaar
14. Doe een bierproeverij in een leuke stadsbrouwerij
15. Plan een ArtNight in, waarbij jullie gaan schilderen
16. Maak je eigen wijn samen

17. Maak een wijnwandeling door Amsterdam
18. Test jullie kennis en ga naar een pubquiz

Welke van deze vriendinnen activiteiten plan jij binnenkort?

CategoriesChill