DO / Walk & Visit

15 x ÉCHT LEUKE DINGEN OM TE DOEN MET VRIENDINNEN

activiteiten vriendinnen - girls day - girls night - wat te doen met vriendinnen - dagje uit met vriendinnen

Hoewel jullie elkaar waarschijnlijk bijna dagelijks spreken via WhatsApp is het nog leuker om echt iets leuks met je vriendinnen te doen. Er is niks mis met winkelen, een avondje bios of lunchen, maar soms wil je is wat anders. Hieronder vind je de leukste activiteiten om te doen met jouw girls.

Op zoek naar een originele activiteit met vriendinnen? 15 x wat te doen met vriendinnen vind je hier >

1. Organiseer een eigen Wijnproeverij 

Wat is er leuker van jullie favoriete drankje meerdere keren en in verschillende smaken drinken? Daarom is een avondje wijn proeven de perfecte activiteit voor jullie. Laat iedereen een fles meenemen binnen een bepaald thema. Zet lekker veel glazen klaar, bereid wat hapjes en neem het natuurlijk allemaal niet té serieus. Schrijf de smaken die je proeft op en probeer de prijs van de fles te raden. De winnaar wint natuurlijk.. wijn!

2. Karaoke bij Duke of Tokyo

Omdat jullie natuurlijk geen schaamte meer kennen, maakt het niet uit als er lekker vals gezongen word. Wat is er dan leuker dan een avondje karaoke zingen? Dit kan natuurlijk op verschillende plekken maar wij raden je Duke of Tokyo aan. Een karaokebar in Amsterdam waarbij je je even in een Aziatisch straatje waant en je een privékamertje huurt dus geen last hebt van andere mensen (of zij van jullie).Leuke tip! Vind hier een beste route langs de 7 leukste karaokebars van Amsterdam >

3. Moderne spelletjesavond

Geen zin in een ouderwets avondje bordspelletjes? Ga dan naar een speelhal zoals bijvoorbeeld de TonTon Club of GameState maak je vriendinnen in met airhockey of een oldschool flipperkast. Bestel er wat drankjes bij en kijk wie er het beste tegen haar verlies kan. Plezier gegarandeerd!

4. Poolen in het café

Een potje poolen voor mannen? Dat dachten we dus niet. Ook jij en je vriendinnen kunnen genieten van een avondje biertjes drinken en poolen. Ben je met een grote groep? Zorg dan dat jullie meerdere pooltafels tot jullie beschikking hebben en maak er een klein toernooitje van.

Toch liever op date? Dit zijn de leukste plekken voor een date in Amsterdam >

5. Volg een cursus samen

Ook een super leuk idee: samen een cursus of workshop volgen. Buiten dat jullie zeker een leuke dag zullen hebben, leer je dus ook echt iets. Van een cursus paaldansen tot pottenbakken en van een naaktmodel schilderen tot een cocktailworkshop. Kijk en leer!

internationale vrouwendag - evenemten international women's day - international women's day 2020 - thema international women's day - internationale vrouwendag activiteiten

6. Toetjes diner

Spreek met elkaar af net na het avondeten en zorg ervoor dat je allemaal weinig hebt gegeten. Ga naar een restaurant of een speciale dessertbar en maak er toetjes diner van. Bestel alle toetjes van de kaart en deel ze met elkaar. Bestel hierbij heerlijke warme drankjes en klets de avond vol. Niet goed voor de lijn maar wel heel gezellig!

Nog een goede tip nodig? Vind hier waarom een bezoek aan het casino de ideale avond uit is >

7. Eten op het water

Wel zin om gewoon ergens te eten maar wil je net even iets anders dan normaal? Ga dan het water op met bijvoorbeeld een tapas boot of brunch boot. Zo kunnen jullie goed bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje terwijl jullie lekker op het water dobberen. Tip: Doe dit in een stad waar je nog niet bekend bent!

8. Prosecco fiets

Hebben jullie echt iets te vieren? Huur een proseccofiets en cross door de stad. Zo zijn jullie actief bezig maar kunnen jullie toch genieten van een glaasje (of glazen) bubbels. Wanneer je deze fiets huurt zit je er altijd een begeleider bij die een oogje in het zijl kan houden en zorgt dat jullie veilig door de stad fietsen.

Meer leuke dingen om te doen met vriendinnen >

9. Creëer een knusse thuisbioscoop
10. Speel 30 seconds met elkaar
11. Doe een bierproeverij in een brouwerij
12. Plan een ArtNight in, waarbij jullie gaan schilderen
13. Maak je eigen wijn samen

14. Maak een wijnwandeling door Amsterdam
15. Test jullie kennis en ga naar een pubquiz

Welke van deze activiteiten doe jij binnenkort met je vriendinnen?Gerelateerde artikelen