karaoke bar amsterdam - private karaoke rooms amsterdam - duke of tokyo - prive karaoke bar amsterdam
S

SINGALONG: 7 x LEUKE KARAOKE BARS IN AMSTERDAM

Je hebt geen gouden keeltje nodig, alleen aan portie dosis lef (en misschien wat drankjes erbij): karaoke zingen! Bij deze leuke karaoke bars in Amsterdam kun je ongegeneerd meeblèren.

Gezellige karaoke bars in Amsterdam, hier vind je ze >

1. Karaoke bar in Amsterdam West: Bar Karakter

Bij bar Karakter staan de microfoons altijd klaar! In de private karaoke rooms vind je een eigen bar waar je met maximaal 20 nachtegaaltjes de kamer af kan breken. Deze karaokekamer kun je voor 3 tot 5,5 uur huren en dat klinkt misschien lang, maar met keuze uit 2000 nummers uit alle mogelijk denkbare genres en jaren ben je wel even zoet. Meezingen op hitjes in de gezellige bar mag overigens ook, op eigen risico dan wel!
Hier vind je meer informatie >

2. Karaoke bij de Chin Chin Club

Chin Chin Club has got it all. Je kunt er dineren, dansen, cocktails drinken en wel ja – karaokezingen. Je kunt hier een privé karaoke kamer huren en schaamteloos meezingen. Dus als jij zo’n ik-onthoud-iedere-songtekst-maar-zingen-kan-ik-niet-type bent dan zijn deze kamers in de Chin Chin helemaal jouw ding! Meer informatie vind je hier >

3. Karaoke op de Zeedijk: Casablanca

Café Casablanca  – Nederlands oudste – is sinds jaar en dag net zo bekend als karaokebar. Als je aan een Amsterdammer vraagt waar je moet karaoken is café Casablanca op de Zeedijk het antwoord. En hoe toeristisch deze buurt ook is, binnen vind je hooguit Nederlandse toeristen die uit zijn in Amsterdam. Als er een band is, begint de karaoke gewoon wat later en maken de saxofoons plaats voor de ­karaoke-installatie en de schorre stemmen van stamgasten. Goed om te weten: overdag is de bar te boeken voor privékaraoke.

Maar karaoke bars in Amsterdam onder de foto >

4. Privé karaoke bar Amsterdam: Duke of Tokyo

Misschien wel de meest populaire karaoke bar van Amsterdam is Duke of Tokyo op de Reguliersdwarsstraat. De geweldige inrichting van deze karaoke hotspot geeft je het gevoel dat je door de straten van Tokyo loopt. Je kunt hier heerlijke cocktails drinken en de sterren van de hemel zingen in één van de privé karaoke rooms.

5. Café Lange Leo

Deze gezellige kroeg op het Spui wordt gerund door -wie denk je- Leo. Deze vrolijke meneer houdt van Amsterdam, Ajax & Karaoke en dit zie je maar al te goed terug in het café. Een Ajax-wedstrijd? Hup, op de beamer. Karaoke? Yes, op de speciale karaoke-avonden die velen aantrekt. Op deze avonden kan er van 20.30 – 02.30 uur keihard meegezongen worden. Lange Leo >

6. Lellebel

Bij Lellebel op de Utrechtsestraat is het iedere avond van de week feest, daar zorgen de dames in de dragshowbar wel voor! Zelf bestijgen zij namelijk ook graag het ­podium, maar op dinsdagavond delen ze het karaokepodium met iedereen die het aandurft, tijdens Lellebels Global Karaoke Night. Nederlandst- en Engelstalige hits komen voorbij, maar er kan ook gezongen worden in het ­Arabisch of Indonesisch. Dat is nog eens een keer wat anders!

7. The End

The End heet The End met een reden: menig Amsterdammer rolt hier in de late uurtjes naar binnen. Want als alle andere kroegen sluiten kun je bij deze karaoke bar in Amsterdam nog een afzakkertje drinken en je stem aan gort brengen. Als het druk is, worden de microfoons en het podium gedeeld, en vaak zingt de hele zaak mee. Of ze de tekst nou kennen of niet (meer)

En, bij welke van deze gezellige karaoke bar in Amsterdam laat jij je stem horen?

Bron omslagfoto: Duke of Tokyo