O

ONTBIJTEN IN AMERSFOORT: DIT ZIJN 7 x LEUKE ONTBIJTADRESJES

ontbijten in Amersfoort - biologisch ontbijt amersfoort - hotspots amersfoort ontbijt - coffee corazon amersfoort - all day breakfast amersfoort - The Blueberry Amersfoort

Je dag goed beginnen met een lekker ontbijtje buiten de deur. We houden ervan! En, laat het centrum van Amersfoort nu net een aantal leuke plekken hebben waar je een lekker ontbijt kan scoren. Of je nu zin hebt in pannenkoeken, yoghurt of sandwiches: bij deze 7 x leuke ontbijtadresjes in Amersfoort is er keuze genoeg!

Zin om je dag goed te beginnen? Scoor een ochtendmaaltijd bij deze 7 x leuke ontbijtadresjes in Amersfoort >

Little Italy Amersfoort

Zoals de naam al doet vermoeden, kan je bij Little Italy Amersfoort genieten van een fijn ontbijt geïnspireerd op de Italiaanse keuken. Begin je dag met een panini, rijkelijk belegde Italiaanse bol of luxe sandwiches. Maak het morgenmaal af met een lekkere kop koffie of warm theetje én je bent klaar voor de dag!
Adres: Stadsring 50

Ook leuk! Mooie plekken & picknickboxen voor een picknick in Utrecht >

Nul33

Goedemorgen ladies! Zin om buiten de deur te ontbijten, zonder teveel poespas? Dan zit je bij brasserie Nul33 goed. Want ondanks het restaurant geen officiële ontbijtmenu heeft, kan je hier vanaf 10 uur aanschuiven voor rijk belegde broodjes of een ouderwetse uitsmijter. Bestel daar een cappuccino bij en you’re good to go!
Adres: Langestraat 76

The Blueberry Amersfoort

Op zoek naar een fijne plek waar je de hele dag door ontbijtgerechten kan eten. Schuif dan aan bij The Blueberry in Amersfoort. Hier eet je namelijk vanaf 9:00 tot 17:00 wentelteefjes en pannenkoeken tot sandwiches en yoghurt met granola. Allemaal in een Amerikaans jasje. En, om je ervaring helemaal af te maken: met uitzicht op het gezelligste plein van Amersfoort.
Adres: Hof 21

SLOOP

Bij SLOOP serveren ze vanaf 10 een combi ontbijt. Dit is dan ook de enige optie die je kan kiezen op de menukaart, maar geen zorgen: het bevat alles wat je in de ochtend nodig hebt. Zo krijg je voor €8,50 broodjes, croissantjes, smeersels, parmaham, kaas én een gekookt eitje. Tel daarbij de jus Orange en een bak koffie of thee bij op: en je bent helemaal klaar voor de dag!
Adres: Krommestraat 60

Hier vind je 11 x verwarmde terrassen in Utrecht >

Coffee Corazon Amersfoort

Coffee Corazon is een populair ontbijtadresje in Amersfoort en dat is natuurlijk niet zomaar. Alle koffies en gerechten worden hier biologisch en met de hand voor je klaargemaakt. Maar, ook de bediening is enorm vriendelijk en staat niet om de vijf minuten aan je tafeltje. Hier kom je om écht rustig te genieten van je (eerste) kopje koffie.
Adres: Krommestraat 18

Barista cafe

Je gebruikelijke boterham met kaas en Senseokoffietje omruilen voor luxe broodjes en speciale koffies? Ook bij de altijd levendige huiskamer van Amersfoort, Barista Cafe, kan je terecht voor een ambachtelijk ochtendmaaltijd. Naast dat je bijzondere (zoete) lekkernijen en smoothiebowls eet, zijn de unieke koffies en grote collectie aan theetjes een goede toevoeging bij elke ontbijtgerecht. Bon appetit!
Adres: Hof 29

Queens

Rustig wakker worden doen we op de Groenmarkt, bij Queens om precies te zijn. Want naast dat je hier in één van de vier hotelkamers kan overnachten, kun je hier ook terecht voor een vorstelijk ontbijt. We praten over pannenkoeken, avocado toast, granola bowls en een groot assortiment aan koffies en thee. Schuif met lekker weer aan het terras om je ontbijt op te smikkelen met een pittoreske sfeer in hartje Amersfoort. Wat wil je nog meer in de ochtend?
Adres: Groenmarkt 13

En, aan welke leuke ontbijtadres in Amersfoort schuif jij binnenkort aan?

Omslagfoto: The Blueberry Amersfoort

CategoriesFijne Foodspots