L

LEUK RESTAURANT OP DE WARMOESSTRAAT: FIONA

restaurant fiona amsterdam - hotspots warmoesstraat - restaurant warmoesstraat

Uit eten op de Warmoesstraat? Heh? Dat doe je toch alleen als toerist die geen idee heeft va de leuke plekjes in Amsterdam? Nou, voorheen misschien, want tegenwoordig is er wél een leuk restaurant neergestreken op deze drukke straat. Bij restaurant Fiona is de Mexicaanse keuken en gezelligheid naar Amsterdam gehaald.

Mexico’s bekendste vrouwelijke chef

Dan hebben we het niet over de Hollandse burrito’s. Nee, bij Fiona draait het om écht authentiek Mexicaans eten, dat afkomstig is uit de culinaire mastermind van Mexico’s bekendste vrouwelijke chef Zahie Téllez. Zij is internationaal bekend van haar eigen televisieshows op onder andere Discovery en heeft haar visie en recepten nu meegenomen naar het centrum van onze hoofdstad. Nu geeft het stokje over aan chef Jef en zijn team.

Meer leuke restaurants in het centrum >

Tekst gaat door onder de foto

restaurant fiona amsterdam - hotspots warmoesstraat - restaurant warmoesstraat

Over Fiona 

Met dit veelbelovende team aan het roer kan het niet anders dan dat Fiona, in samenwerking met Younique Concepts, dé Mexicaanse oase wordt in de bruisende Warmoesstraat. Het all day menu zal worden bepaald door de seizoenen en verschillende culinaire technieken. Wij hebben al mogen voorproeven en het was echt fantastisch. De soft shell crab taco was favoriet maar ook de ‘simpele’ guacamole was enorm lekker.

Dus, zin in Mexicaans eten op een bruisende plek. Restaurant Fiona is your go-to.

CategoriesFijne Foodspots