N

NYE GUIDE: 10 x OUD & NIEUW FEESTJES VOOR EEN SPETTERENDE JAARSWISSELING

Voor je het weet is het aftellen op oudejaarsavond begonnen. Ook dit jaar is er in onze hoofdstad meer dan genoeg te beleven tijdens de jaarwisseling. Voor iedereen die door de bomen het vuurwerk niet meer ziet hebben we een mooi overzicht gemaakt van een aantal toffe NYE feestjes. Een greep uit het feestelijke aanbod: 10 x Oud & Nieuw feestjes   voor een onvergetelijke New Years Eve in Amsterdam.

NYE: The Ultimate House Party – The Hoxton

Zin in een huisfeestje met Oud & Nieuw, maar niet in een rommelig huis? The Hoxton organiseert het ultieme huisfeestje voor je. Met house tunes in de Lobby en een silent 90’s/00’s R&B disco in The Apartment. Maar ook cocktails, oliebollen, photobooth-fun en beer pong. Wie wil kan een speciaal NYE 3-gangendiner, welke hier te boeken is.
Tijden: 19.00 – 2.00 uur, tickets > Gratis entree

Na de uitverkochte editie van vorig jaar, is het weer tijd om flink uit te pakken. Ze gaan er dit jaar weer alles aan doen om de gekkigheid van voorgaande editie te overtreffen.. Er zijn 100 plekken beschikbaar voor een heerlijk diner. Chef Lars heeft een speciaal 3-gangenmenu samengesteld, zodat iedereen met een goed gevulde maag samen het nieuwe jaar in kan luiden. Verzeker je plekje voor het diner door vooraf je ‘Jungle Ball DINER + PARTY TICKET’ te kopen voor jou en je vriendinnen.
Tijden: 18:00 – 03:00, tickets > https://jajem.stager.nl/web/tickets/388834

Vind hier originele adventskalenders om af te tellen tot kerst >

Dé avond om al je mooie herinneringen aan 2019 te delen en al het kwaad van het jaar weg te gieten met champagne. Om te proosten op alle toekomstplannen en te dromen van een krachtig 2020. Samen met je vrienden, familie, liefdes een 5-gangendiner met wijn, veel wijn. 5 gangen kost 50 euro per persoon (ex wijn). Na middernacht is de bar open en drink je hier Negroni’s, Gin&Tonics en meer champagne in huiskamersfeer tot in de late uurtjes.
Tijden: 18:00 – 03:00, reserveren > reserveren@razmataz.nl



2020 NYE & Karaoke madness – Karakter

Karakter geeft een groot feest waarbij biertjes, wijntjes en frisdrank inclusief zijn. Je krijgt hier gratis champagne om 00.00 en je kunt gratis gebruik maken van hun privé karaoke kamers. Natuurlijk kan je ook cocktails en mixdrankjes bestellen (pin of cash). Karakter Soundsystem zorgt op deze avond voor de beste hitjes. Een all-in kaartje kost 45 euro.
Tijden: 22:00 – 04:00, tickets > Koop je kaartje aan de bar.
Op oudjaarsavond organiseert Brouwerij Poesiat & Kater een heuse winter BBQ + party. Een shared dinner, waarbij het eten midden op tafel staat en iedereen kan pakken wat hij wil. Chef Tommy zal de hele avond verschillende gerechten van de gril bereiden. Je sluit het diner heerlijk af met een mix van chocolade truffels, eigen gemaakte appeltaart en vers bosfruit met slagroom. De prijs is 45 euro p.p excl de drankjes.
Tijden: 18:00 – 03:00, reserveren alleen nodig voor diner > https://poesiatenkater.nl/reserveren/

Goud & Nieuw – Café Cómodo

Met een cocktail in de hand swing je hier op de lekkerste plaatjes richting het twaalf uur moment waarbij natuurlijk de oliebollen, bubbels en het vuurwerk niet mogen ontbreken.
Hiervoor betaal je 65 euro en krijg je: bier, fris, wijn, 3 soorten cocktails (Cuba Libre, Gin Tonic, Moscow Mule) en natuurlijk bubbels & oliebollen.
Tijd: 22.00 – 03.00 uur, tickets > Haal je bandje vooraf aan de bar óf verzeker jezelf van een ticket via jules@cafecomodo.nl

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Geluksmomentjes in drie verschillende smaken.???? #gintonic #genieten #geluk #proost #buurtcafe #amsterdam

Een bericht gedeeld door Café Cómodo (@cafecomodo) op

Hendrix NYE 2020 – Hendrix

Zo’n top jaar als 2019 moet natuurlijk gevierd worden. Op oud jaars avond proost je nog een laatste keer op 2019 en ga je in Hendrix-style het nieuwe jaar in. De hele avond de beste platen en om 00:00 vuurwerk. Bier, wijn, fris, G&T en bubbels om te proosten en niet te vergeten: de beroemde late night snacks. Een kaartje all-in kost hier €65,00.

Tijden: 22:00 – 03:00, tickets > Beperkt aantal kaarten verkrijgbaar aan de bar.

 Ook leuk! De gezelligste kerstmarkten van Europa vind je hier > 

NYE Around The World 2020 – WesterUnie

Confetti, knalwerk, slingers en nooit meer naar huis; NYE Around the World is terug. Samen met Rewind, Het Partyfeest, Over The Moon, PALET, Straight Outta Damsco én Wasserette gaan ze in één nacht de gehele wereld rond en ieder uur opnieuw het nieuwe jaar inluiden.
Dus: acht keer aftellen, acht keer het 00.00 moment, acht keer bubbels, acht keer knalwerk.
Een kaartje voor dit feestje kost 36 euro.
Tijden: 22:00 – 07:00, tickets > https://nye-aroundtheworld.com/tickets

BARDAK New Year’s Eve – BARDAK

Dit is de place to be voor goed eten, heerlijke drankjes en een bruisend feest. Sluit aan bij het diner vanaf 19.45, geniet van een welkomsdrankje, een shared menu met specialiteiten uit hun keuken en een fantastisch dessert. Je diner reservering is inclusief entree voor het feest en kost 52,50 euro. Wil je alleen naar het feest? Dan kost een ticket 15 euro. Om 22.00 gaan de tafels aan de kant en begint dit grote feest.
Tijden: 19.45 – 01.00, tickets >  
Diner & Feest  www.bardak.nl/?ft-ticket=d45ffda2 
Feest & Welkomsdrankje – www.bit.ly/2ReKBy1

Dinner at The Loft & Party at Madam – A’DAM Toren

Vier de laatste nacht van het jaar met een exclusief 4-gangendiner bij The Loft. Bij dit diner (4-gangen, wijn, water en koffie incl.) deel je de tafel gezellig met iedereen en geniet je samen van de gerechten. Hierna verhuist het feest naar boven, namelijk naar Madam.
De DJ zal de lekkerste plaatjes draaien terwijl de internationale bar open is. Dit alles heeft alleen wel een prijskaartje, want een all-in ticket kost 275 euro en alleen het feest kost 150 euro.
Tijden: 19:00 – 04:00, reserveren diner > http://bit.ly/32LdPHb
Alleen het Feest > http://bit.ly/35gmIdg

Waar ga jij dansend het nieuwe jaar in?

CategoriesWeekend tips