DO / Give

11 x ORIGINELE ADVENTSKALENDERS OM AF TE TELLEN TOT KERSTMIS

kerstkado - kerstcadeau - adventskalender - decemberkalender

Op zoek naar een origineel cadeau voor jezelf of iemand anders? Dan is een adventskalender precies wat je zoekt. Nu denk je natuurlijk meteen aan een kalender gevuld met chocolade maar er zijn nog veel meer andere opties. Hieronder vind je de leukste, meest originele en mooiste adventskalenders voor dit jaar.

We beginnen met de eetbare adventskalenders >

 Kaas Adventskalender

Achter al deze raampjes kom je vervolgens kaasjes tegen. Daarbij kun je zelfs de ene helft loshalen om die bijvoorbeeld koel en droog te bewaren. De kaas adventskalender is gevuld met acht verschillende soorten kaas. Daarbij vind je onder meer de Ilchester Cheddar Cheese, de Red Leicester Cheese, Applewood, Jarlsberg en zelfs een variant met cranberries. Acht verschillende kaasjes waarbij je zelf jouw favoriet mag kiezen.

kerstkado - kerstcadeau - adventskalender - decemberkalender

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vegan Adventskalender

Als veganist kan het moeilijk zijn om een geschikte adventskalender met eten te vinden. Daar is dit jaar verandering in gekomen. Deze adventskalender is gevuld met enkel diervrije producten. De inhoud zal je zeker niet teleurstellen. Zo vind je bijvoorbeeld verschillende bessen, mango, granola’s en bananenchips. Stuk voor stuk overheerlijke producten om op een uiterst ontspannen manier af te kunnen tellen naar de feestdagen.

 

kerstkado - kerstcadeau - adventskalender - decemberkalender

 

Gym Adventskalender

Deze adventskalender is gevuld met 24 repen. Hierin vind je een mix aan van YAMBAM’s, Power Protein Bars en Car Controls. Ze zijn perfect voor mensen die graag aan het sporten zijn. Welke fitnessliefhebber geef jij deze Body Attack adventskalender cadeau?

 

kerstkado - kerstcadeau - adventskalender - decemberkalender

 

Dan gaan we verder met de alcoholische adventskalenders >

Wodka Adventskalender

De inhoud van de adventskalender is heel zorgvuldig bij elkaar gezocht. Een aantal voorbeelden van de wodka die je vindt in de doos zijn de Smirnoff Red, Zarewitch, 42 Below, Ciroc, Mama Vodka, Parliament, Eristoff, Grey Goose. In totaal vind je 24 verschillende wodka-soorten die bijna allemaal een inhoud hebben van 0,05 liter.

kerstkado - kerstcadeau - adventskalender - decemberkalender

 

Whisky Adventskalender

In deze whiskey kalender hebben ze gekozen voor verschillende smaken. Denk aan Ierse, Bourbon, Canadese, Tennessee whiskey en nog veel meer. Een leuke manier om de dagen naar de kerstdagen te combineren met het uitproberen van een aantal nieuwe smaken. De merken die je tegen komt zijn onder meer The Famous Grouse Smoky Black, Johnnie Walker, Glenfiddich en Jim Beam White.

kerstkado - kerstcadeau - adventskalender - decemberkalender

 

Gin Adventskalender

Deze kalender is het perfecte cadeau voor elke gin liefhebber. Het is een geweldige samenstelling met bekende merken als: Gordon’s Gin 27 Premium Appenzeller Dry, Hendrick’s Gin Premium. Dus 24 verschillende gin drankjes voor elke dag!kerstkado - kerstcadeau - adventskalender - decemberkalender

Witte Wijn Adventskalender

Voor deze kalender is gekozen voor 24 verschillende smaken uit verschillende landen. Denk daarbij aan Australië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Chili en Spanje. Zo zit jij in de dagen naar Kerst aan een wijn van Käfer, Rotwild, Saint Vincent of Bongeronde. Met wie ga jij met deze adventskalender aftellen naar de feestdagen? Of haal je hem voor jezelf in huis?
kerstkado - kerstcadeau - adventskalender - decemberkalender

Rode Wijn Adventskalender

Een super leuke manier om het aftellen naar Kerst te combineren met het uitproberen van nieuwe wijntjes. Zo vind je in deze kalender bijvoorbeeld: Dornfelder, Tempranillo, Merlot en Chenet. Om de adventskalenders nog een extra tintje mee te geven, hebben de makers ervoor gekozen om ze met de hand te laten vullen door mensen met een beperking.kerstkado - kerstcadeau - adventskalender - decemberkalender

Bier Adventskalender

Welke biertjes je terugvindt in de Beerwulf adventskalender van dit jaar houdt de uitgever nog even geheim, maar één wilden ze wel alvast verklappen. Beerwulf is erin geslaagd om het biertje Gin Trinitas Tripel van Jopen Brouwerij binnen te halen.

Een leuk extraatje aan de adventskalender van Beerwulf is dat de volgorde van de inhoud verschilt per adventskalender. Zo kun jij bijvoorbeeld op dag één al het biertje van de Jopen Brouwerij tevoorschijn halen, terwijl één van jouw vrienden dat biertje pas later vindt. Daarmee heeft het merk een extra verrassingselement toegevoegd aan de adventskalender.

kerstkado - kerstcadeau - adventskalender - decemberkalender

 

Tenslotte hier nog twee rustgevende adventskalenders >

Lipton Thee Adventskalender

Achter deze 24 deurtjes zitten verschillende theesmaken verstopt. Denk daarbij aan rooibos, groene thee, zwarte thee, fruitsmaken en kruidentheemengsels. Al deze theesmaken hoef je niet in je eentje uit te proberen, want achter ieder deurtje kom je liefst twee zakjes tegen.

kerstkado - kerstcadeau - adventskalender - decemberkalender

 

Kaarsen Adventskalender

Deze leuke adventskalender wordt geleverd met een prachtige theelichthouder. Hier kun je de 24 theelichtjes uit de adventskalender prachtig inzetten. De geuren van de theelichtjes verschillen, maar van iedere geur kom je er drie tegen in de adventskalender. Zo is er onder meer Christmas Cookie, Snowflake Cookie, Christmas Magic en Pomegranate Gin Fizz.

kerstkado - kerstcadeau - adventskalender - decemberkalender

 

Welke adventskalender koop jij (misschien wel voor jezelf) als kerstcadeau?Gerelateerde artikelen