N

NIEUWE FILMS, SERIES & DOCUMENTAIRES OP NETFLIX

netflix functie - netflix verder kijken - netflix tips - netflix - netflix series - netflix fims - netflix aanbod - netflix aanraders

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond vrij hebben: films en series  kijken. Het lieft bingewatchen. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier de nieuwste Netflix producties > 

Nieuwe series op Netflix >

Gentefied

Deze feelgood-comedyserie draait om de Morales-familie. Wanneer yuppen langzaam hun buurt in LA overnemen, komen de kinderen in actie om hun opa’s tacotent te redden.

Spectros

Spectros is een fantasy-serie die zich afspeelt in het Liberdade-district van Sao Paulo, het gebied met de grootste Japanse gemeenschap buiten Japan. In de serie volg je vijf tieners die per ongeluk in aanraking komen met een onverklaarbaar, bovennatuurlijke gebeurtenis. Wat willen deze geesten en hoe houd je ze tegen?

Puerta 7

Eén van de makers van Netflix’ hit Ozark werkte mee aan Puerta 7, een Argentijnse dramaserie. Hierin probeert een moedige vrouw de lokale voetbalclub te redden uit handen van de georganiseerde misdaad.Ook leuk! 10 indrukwekkende biografische series op Netflix vind je hier >

Nieuwe films op Netflix >

The Last Thing He Wanted

Deze politieke thriller is gebaseerd op de roman van Joan Didion. Anne Hathaway speelt journaliste Elena McMahon. Wanneer haar vader ziek wordt, neemt ze ontslag om voor hem te zorgen en reist ze naar Centraal-Amerika. Hier neemt ze zijn werk als wapenhandelaar over en belandt ze in een internationaal conflict.

Midsommar

Deze horrorfilm van Ari Aster, regisseur van het succesvolle Hereditary. Ook Midsommar viel erg goed in de smaak. Eén van de grootste Hollywood-talenten van dit moment, Florence Pugh, speelt Dani. Ze besluit om met haar vriendje en een stel van zijn vrienden af te reizen naar een vaag midzomerfestival in Zweden. Hun verblijf in het afgelegen dorpje waar het haast nooit donker wordt verandert al snel in een absolute hel.

Brightburn

Netflix kwam met nog een top-horrorfilm. Brightburn gaat over de jonge tiener Brandon. De duistere krachten die al van jongs af aan in hem zitten nemen steeds meer de overhand. Maar erger nog: deze ‘superkrachten’ worden steeds heftiger. En Brandon is zeker geen Superman.

|

Game Night

Game Night is een hilarische comedy over een vriendengroep die al jaren een wekelijkse spelletjesavond organiseert. Vooral het koppel Max en Annie is superfanatiek. Het gaat alleen helemaal fout wanneer Max’ broer Brooks opeens mee wil doen. Hij organiseert een echte ‘murder mystery’ inclusief acteurs, maar wordt dan opeens zelf gekidnapt.

The Death of Superman

De DC-animatiefilm The Death of Superman is gebaseerd op het stripboek. In deze misschien wel bekendste Superman-verhaallijn neemt Clark Kent het op tegen zijn dodelijkste vijand Doomsday. Superman krijgt hulp van de gehele Justice League – van Batman tot Wonder Woman – maar is dat genoeg om dit monster te stoppen?

I Feel Pretty

In de romcom I Feel Pretty speelt de bekende comédienne Amy Schumer de onzekere Renee. Na een letterlijk harde val wordt ze opeens wakker met erg veel zelfvertrouwen en heeft ze geen last meer van een laag zelfbeeld. Ze gaat helemaal happy door het leven, maar wat gebeurt er wanneer ze zich realiseert dat er eigenlijk niets veranderde?

After

In After – gebaseerd op deel één uit een boekenreeks van Anna Todd – valt de lieve en leergierige studente Tessa als een blok voor de mysterieuze ‘badboy’ Hardin. Hun relatie is heel heftig, maar zit óók vol passie. Vandaar dat After al snel werd omgedoopt tot de tienerversie van Fifty Shades of Grey.

Nieuwe documentaires op Netflix >

Babies

Netflix volgde 15 schattige baby’tjes in hun eerste levensjaar. Van de geboorte tot de eerste stapjes; alles komt voorbij. Het doel van deze docu? Aan de hand van de kennis van een aantal wetenschappers leren we hoe veel een baby eigenlijk wel niet groeit in het eerste levensjaar. Zowel fysiek als mentaal.

The Chef Show

Regisseur Jon Favreau (The Lion King) is terug met het derde deel van zijn kookreeks The Chef Show. Opnieuw gaat hij samen met chef Roy Choi prachtig mooie gerechten bereiden uit zijn film Chef. Daarnaast duiken de heren ook weer verschillende keukens in. Deze nieuwe afleveringen gaan vooral over hun culinaire avonturen in Las Vegas.

Welke van deze nieuwe Netflix producties ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill