D

DE LEUKSTE ROMANTISCHE FILMS OP NETFLIX VOOR EEN DATE NIGHT

netflix - netflix tips - romantische komedie - romkom - netflix films

Kruipen jullie samen het liefst onder een warm dekentje op de bank? Genietend van een romantische komedie en een zak chips, lekkere chocolaatjes of een goede fles wijn? Hieronder vind je de beste romantische komedies op Netflix voor een romantische avond thuis.

Vind hier de beste romantische komedie films op Netflix > 

Love Actually

De film volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op zijn assistente, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken terwijl de zoon tot over z’n oren verliefd is op een klasgenote.

Love, Rosie

Rosie en Alex zijn al vanaf hun jeugd beste vrienden. Wanneer Alex samen met zijn familie van Dublin naar Amerika verhuist worden ze ineens van elkaar gescheiden. Zal hun vriendschap de jaren en velen kilometers afstand overleven? En is hun relatie eigenlijk niet meer dan een gewone vriendschap?

The 40 Year Old Virgin

Andy is een verlegen man en nog steeds maagd. Als zijn vrienden hier achter komen, doen ze er alles aan om hem aan de vrouw te krijgen. Andy speelt mee maar komt in de ene na de andere awkward situatie terecht. Totdat hij een relatie krijgt met Trish, een vrouw met drie kinderen. ‘Eindelijk’, denken zijn vrienden. Maar nee, Andy en Trish houden hun relatie voorlopig strikt platonisch…

Forgetting Sarah Marshall

Peter en zijn vriendin Sarah Marshall zijn uit elkaar. Peter is er kapot van en besluit op vakantie te gaan naar Hawaii. Hier komt hij alleen oog in oog te staan met zijn grootste nachtmerrie: Sarah en haar nieuwe vriend Aldous. Maar terwijl hij zichzelf pijn doet met de realiteit van Sarahs nieuwe leven, vindt hij troost in een flirt met Rachel, een mooie hotelemployee die hem weer positief laat denken.

Spice it up? 6 x tips voor sexy series & films op Netflix vind je hier >

Definitely, Maybe

Will Hayes zit midden in een echtscheiding en zijn dochtertje wil weten hoe hij haar moeder ontmoet heeft. Will vertelt haar van de vrouwen die toen in zijn leven waren en laat zijn dochter raden met wie hij uiteindelijk getrouwd is. Zou het zijn studievriendin Emily zijn? Of zijn beste vriendin April? Of de journaliste Summer?

Knocked Up

Het rooskleurige leventje van de ambitieuze journaliste Allison Scott stopt snel nadat ze met nietsnut Ben Stone in dronken toestand in bed is beland en later zwanger van hem blijkt te zijn. Omdat Alison geen alleenstaande moeder wilt worden, besluit ze Ben beter te leren kennen. Ben is compleet van slag van het nieuws dat hij vader zal worden. Gaat hij ervandoor, of blijft hij in de buurt om het kindje te helpen opvoeden?

Wedding Crashers

John en Jeremy hebben de perfecte manier gevonden om meisjes op te pikken voor één avond: op huwelijken. Ze nodigen zichzelf uit voor gratis champagne, eten en de mooiste bruidsmeisjes die niets liever willen dan een man vinden. Hun versiertrucs werken alleen niet meer wanneer John onverwachts verliefd wordt op een bruidsmeisje. Om haar hart te winnen moet John alles uit de kast halen, omdat zij ook al plannen heeft voor een huwelijk met iemand anders..

Vind hier 10 x diner recepten voor 2 voor een romantische avond thuis >

Ali’s Wedding 

Nadat de zoon van een Irakese geestelijke in Melbourne een leugentje om bestwil vertelt dat uit de hand loopt, moet hij kiezen tussen familieverplichtingen en zijn hart.

Clueless

De 16-jarige Cher is een verwend meisje en om haar cijfers te verbeteren brengt ze twee leraren bij elkaar. Als dit lukt besluiten zij en haar vriendin Dionne zich te richten op een nieuw meisje, Tai, die nog geen idee heeft van de normen en waarden van de tieners. Ze zullen proberen haar net zo populair maken als zij zelf zijn.

She’s Gotta Have It

Nola Darling werkt en woont in Brooklyn en verdeelt haar vrije tijd tussen drie aanbidders en en een lesbische vriendin. Hoe lang zal ze deze levensstijl volhouden? Hoe overtuigt ze Jamie, Greer en Mars ervan dat geen van de mannen het recht op haar hart heeft?

Meer romantische komedie films op Netflix kijken? Vind ze hier > 

Think Like A Man
Roxanne
Zack and Miri Make a Porno
Set It Up
Tramps
Just Go with It
Selfie 69
She’s the Man
Hartenstraat
Barakah Meets Barakah

Welke van deze romantische Netflix films ga jij kijken met Valentijnsdag

CategoriesChill