A

AIRBNBS OP IBIZA: DIT ZIJN 5 x DE MOOISTE

airbnbs op ibiza - overnachten op Ibiza - Ibiza appartementen huren - airbnb ibiza villa -

De voorpret van de vakantie begint bij het uitzoeken van een gezellige accommodatie. Heerlijk de website van Airbnb afstruinen op mooie pareltjes van locals op de tofste plekken van een land. Hidden gems waar je misschien als ‘normale’ toerist nooit zou slapen. Zo heb je er ook een aantal op Ibiza en om jou boordevol inspiratie te geven, staan hier 5 x de mooiste Airbnbs op Ibiza op een rijtje.

Dit zijn de 5 x mooiste Airbnbs op Ibiza >

Hier vind je 6 tips voor het boeken van de juiste Airbnb >

1. Overnachten in je eigen jacht op Ibiza

We beginnen gelijk met een héle leuke want hoe tof is het, om niet alleen een hele jacht voor jezelf te hebben, maar ook te overnachten op één? Wakker worden op het water, in Ibiza is niets te gek. Deze Airbnb huur je voor 5000€ per nacht, met een maximum voor 16 personen. Dat betekent 312€ per persoon. Een duur grapje wel, maar je krijgt er een leuke ervaring voor terug.
Super Yacht Leopard | 5000€ per nacht

airbnbs op Ibiza

2. Appartement in Ibiza sferen

Als je een echte fan bent van ‘de Ibiza vibe’ dan hebben wij een pareltje voor je gevonden! Want met deze Airbnb waan je in echte Ibiza-sferen. We praten over hangmatten, planten, witte muren en bed met verlichting in tuin. En, je hebt hier ook een eigen zwembad waar je in kan plonsen om even lekker te verkoelen van de hete zon.
Airbnb Casaclod | 120€ per nacht >

3. Airbnb villa op Ibiza

Soms wil je – jezelf heerlijk verwennen met een luxe vakantie met alles erop en eraan. En wat schreeuwt meer luxe dan een villa op het prachtige eiland Ibiza? Deze exclusieve villa staat in de onberispelijke tuinen van San Rafael, op slechts 15 minuten van Ibiza-stad. Als we zeggen met alles erop en eraan, bedoelen we dat ook letterlijk: de villa beschikt over een eigen zwembad, jacuzzi- en jacuzzijets, airconditioning en eigen keuken. Met 6 slaapkamers én 6 badkamers is het geschikt voor de grote vriendengroep of families.
Ibiza Summer villa’s | 3000€ per nacht (Gedeeld door 12 is dat 320 per nacht) >

Ibiza villa huren - Airbnb Ibiza villa - overnachten op Ibiza - Airbnbs op Ibiza - airbnb villa Ibiza

Wat te doen op Ibiza? Hier vind je 20 x activiteiten, tips & hotspots >

4. Like a local in een knusse huis

Ervaar Ibiza zoals een local in Little home Ibiza. Een geheel stijlvol appartement op loopafstand van de mooiste stranden van eiland én met een fenomenaal uitzicht op de Es Vedra, ook wel het heilige eiland van Tanit genoemd. Met een leuke chill-out ruimte met boeken, een klassieke gitaar en Nespresso aparaat, voelt het helemaal als thuis.
Little Home Ibiza | 137€ per nacht

Ibiza appartement huren - overnachten op Ibiza - Airbnbs op Ibiza

5. Rooftop Airbnb

In het hart van de karakteristieke oude stad van Ibiza, vind je deze luxe Airbnb. Wat het appartement zo speciaal maakt: de twee rooftop terrassen met uitzicht op de jachten en de oude stad Dalt Villa én ook nog eens voorzien van een barbecue. Dat betekent: rooftop BBQ feestjes vanuit je eigen Airbnb, goals!
Rooftop Airbnb | 570 per nacht

Ibiza appartement huren - overnachten op Ibiza - Airbnbs op Ibiza - airbnb villa Ibiza

Een ticket naar Ibiza, please! Welke van de bovenstaande Airbnbs op Ibiza vind jij het mooist?

CategoriesEuropa