TRAVEL / Europa

HERMAN’S POP-UP RESTAURANT AFL. 2 – ONZE IBIZA TIPS

hotpots ibiza - tips in ibiza - leuke restaurants ibiza - lunchen in ibiza - wat te doen in ibiza

De eerste bestemming voor de opnames van Herman’s Pop-up Restaurant was het prachtige Ibiza. En hoewel er naast opnamedagen van ruim 12 uur weinig tijd was om het eiland te verkennen, kon hoofdredactrice Kiki het niet laten in de vrije tijd die er was online en offline op zoek te gaan naar wat toffe plekken op het eiland. Here you go!

Sluiz – de Ibizastore

Wie aflevering twee van Herman’s Pop-up restaurant heeft, weet dat we in deze gigantische winkel 30 minuten de tijd kregen om een tafel geheel te stylen. Zo niet, ga kijken!

Sluiz is een begrip op Ibiza. De enorme tentenloods kun je ook simpelweg niet missen. Op de weg naar Santa Gertrudis staan in een grasveld tientallen koeien te grazen. Nepperds natuurlijk. Leuk om te weten: In de buurt van Sant Josep is Sluiz een jaar of negen geleden klein begonnen. Door de populariteit werd de winkel flink uitgebreid. Hans en Yvonne openden in 2011 een nieuwe conceptstore van maar liefst 9.000 m2. Leuk om te bezoeken als je op Ibiza bent!

Concept- & lunchstore The Plenty

The Plenty is een kleinere conceptstore in het dorpje Santa Gertrudis, waar je interieurspullen vindt verzameld door de eigenaren Francesca en Alonso. Op reis struinen zij álle antiekmarkten af op zoek naar interieurparels. In de boetiek staan een paar tafeljes, waar je aan kunt schuiven voor een lekkere lunch.

Wat te doen in Palma de Mallorca? Lees het hier >

Can Guimo

In het groene, relatief rustige Noorden, ligt het kleinschalige Can Guimo. Een hidden gem voor een heerlijke lunchspot waar mañana mañana, oftewel ‘rustig aan’ het motto is. Heerlijk. Alles komt vers uit hun tuin en alle gerechten bereiden ze hier met liefde en aandacht

Aubergine

Een groene oase waar je in alle rust kunt genieten van allerlei lekkers uit eigen tuin en keuken. Er wordt hier gewerkt met een dagkaart, met onder andere uitgebreide salades, vegetarische curries en verse smoothies. Ga vooral ook even shoppen bij de ‘buren’ van World Family Ibiza.

hotpots ibiza - tips in ibiza - leuke restaurants ibiza - lunchen in ibiza - wat te doen in ibizaFoto via www.aubergineibiza.nl / hotspots ibiza

Ses Escoles

Ooit bekend als schoolgebouw, nu is een restaurant met een fantastische menukaart. Ses Escoles bevind zicht op een prachtige plek en de grote open keuken en vele kaarsen maken de plek uniek. Perfect voor lange Spaanse avonden met veel wijn.

12 redenen om naar Sardinië te gaan >

La Paloma

Een heus begrip in Ibiza en ook zeker ontdekt door de vele toeristen. Maar dat maakt deze plek eigenlijk niet minder leuk. Een fijn restaurant in het midden van het eiland, waar je in de romantische tuin kunt genieten van seizoengebonden gerechten.

Welke hotspots in Ibiza ontbreken er in dit lijstje? Wij gaan sowieso nog een keer terug om het eiland op ons gemak te ontdekken!

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

 Gerelateerde artikelen