T

TIP VOOR WIJNLIEFHEBBERS: BOTTELFEEST BIJ CHATEAU AMSTERDAM (16 T/M 18 JULI)

chateau amstedam - wijngaard amsterdam - urban winery amsterdam - bottelfeest 2021

Hé levensgenieters en wijnliefhebbers, opgelet! Markeer 16, 17 of 18 juli NU even in je agenda als je net als wij van vino houdt en gek bent op nieuwe ervaringen. Het bottelfeest van Urban Winery Chateau Amsterdam staat weer voor de deur en tickets zijn nu verkrijgbaar. Hier lees je er meer over!

Bottelfeest 2021 bij Chateau Amsterdam

Het Bottelfeest is hét feestje voor Bourgondiërs. Maar ook ‘gewoon’ voor wie zin heeft een een gezellige borrel op een toffe plek. Met lover, kind, nicht, oma. Het maakt niet uit, iedereen is welkom. Wél handig als je van wijn houdt, want tijdens het Bottelfeest van Chateau Amsterdam zal wijn geproefd worden. Veel wijn, 10 stuks maar liefst. Uiteraard kan ernaast gegeten worden. En gedanst. Wij hebben er nu al zin in.

Een ticket voor het Bottelfeest kost €30 en is dus inclusief die 10 wijnen. De afgelopen jaren was het feest steeds uitverkocht, dus wees er snel bij.

Bestel nu alvast een ticket voor het Bottelfeest 2021 >

Tekst gaat door onder de foto

chateau amstedam - wijngaard amsterdam - urban winery amsterdam - bottelfeest 2021

Over Chateau Amsterdam x Bottelfeest

Oke, de belangrijkst boodschap is aangekomen. Tickets zijn binnen. Tijd om wat meer te weten te komen over Chateau Amsterdam – de plek waar wijn gemaakt in de stad, voor de stad. In samenwerking met Europese boeren produceert Chateau moderne en klassieke wijnen met nieuwe smaken in de wereld van wijn.

In plaats van de flessen, verplaatsen zij de druiven naar onze hoofdstad en brengen daarmee alle stijlen, smaken en technieken samen onder één dak, op steenworp afstand van de wijnliefhebber.

Afgelopen september zijn de druiven van het land gehaald en is de verwerking van de oogst begonnen. 100.000 kilo fruit werd in enkele weken omgetoverd in fermenterend druivensap, om vervolgens in tanks en vaten op te groeien tot prachtige wijnen. In het weekend van 16 juli zijn deze sappen klaar om gebotteld te worden. En deze kun jij dus als allereerste proeven tijdens dit Bourgondische feest.

Waan je van 16 t/m 18 juli op een Zuid-Europees dorpsfeest en bestel eten en drinken naar hartelust. Tickets haal je hier! Zien wij je daar?!

Ps. Kun je niet bij het Bottelfeest zijn? Breng dan zeker een keer een bezoekje aan het proeflokaal van Chateau Amsterdam.

CategoriesWeekend tips