D

DIEREN LOEREN! 14 x BIJZONDERE LIVESTREAMS IN DE NATUUR

natuur livestreams - wilde dieren - dieren livestreams - livestream natuur - dieren video's - webcam dieren - natuur webcam

Steeds meer natuurbeheerders laten je meekijken bij wat er zich allemaal afspeelt in onze natuur. Ze plaatsten de afgelopen jaren allerlei webcams bij holen, nestkastjes en in bomen. Benieuwd waar de diertjes zich mee bezig houden? Hieronder vind je 14 indrukwekkende livestreams uit de natuur.

Vind hier de mooie livestreams uit de natuur om mee te kijken met de dieren >

1) Vogel Webcam

Als de vogeltjes niet (genoeg) fluiten in jouw omgeving kun je daar nu verandering in brengen. Volg deze livestream bijvoorbeeld op je laptop terwijl je aan het werken bent. Kijk af en toe natuurlijk wel naar je beeldscherm om te zien waar de vogels mee bezig zijn!

2) Panda Webcam

Als je even naar deze live beelden hebt gekeken ken je de panda’s binnen no-time. Je weet dan vooral dat ze eigenlijk maar drie activiteiten doen per dag: bamboe eten, slapen en lekker rollebollen met elkaar. Prioriteiten!

3) Kitten Webcam

Deze livestream van kittens zou eigenlijk iedereen wel een keer moeten bekijken. Wat is toch dat effect dat ze hebben op mensen? Boosheid lijkt ineens geen optie meer en ze laten je (zonder er iets voor te doen) gewoon een beetje smelten..

4) Ijsbeer Webcam

Door deze webcam kun je een kijkje nemen in het leven van de ijsberen. Je kunt hier genieten van de prachtige witte dieren en hun (net geboren) kindjes. En als ze even uit beeld zijn is ook het beeld van de witte vlaktes heerlijk om naar te kijken.

5) Adelaar Webcam

Volg via deze livestream onder andere hoe de kleine adelaartjes op de wereld komen. Kijken mama en papa adelaars die stukjes prooi in de mond van hun baby-adelaars steken, is een beetje vies, maar ook wel aandoenlijk.

6) Puppy Webcam

Wij voelen zo ongeveer onze bloeddruk dalen als we kijken naar hoe deze kleine pups spelen en over elkaar vallen. Het is ook hartverwarmend om te weten dat deze pups door dierenartsen zullen worden opgeleid tot hulphond voor andere dierenartsen.

7) Bruine Beren Webcam

Eerlijke waarschuwing bij deze beelden: kijken naar de bruine beren die een (nog levende) zalm vangen en verslindende, zal alle illusies die je had over het feit dat ze knuffelig waren, wegnemen.

8) Kwallen Webcam

Het is echt bijzonder om te zien hoe deze prachtig mooie, buitenaardse wezens over je scherm glijden. Omdat kwallen niet veel praten, heeft deze stream ook goede achtergrondmuziek. Neem een kijkje in het leven onder water!

9) Koala Camera

We zijn niet erg bekend met de echt facts over koala’s, maar de blijvend glimlach op hun kleine gezichtjes zou erop wijzen dat hun hoofd vol gelukkige en zuivere gedachten zit. Daar zijn wij wel jaloers op natuurlijk.. What a life!

10) Afrikaanse Drinkplaats Webcam

‘Inklokken’ op deze drinkplaats in de hooglanden van Kenia is als inloggen op Chatroulette, maar met wilde dieren. Olifanten, giraffen, nijlpaarden, gazellen, krokodillen, zebra’s: je weet gewoon nooit wat je te zien zult krijgen.

11) Gorilla Webcam

Het is moeilijk om deze inwoners van het Gorilla Rehabilitation and Conservation Education Center in de Democratische Republiek Congo te zien en niet onder de indruk te zijn van zowel hun grootte als hun pracht.

Lekker weertje buiten? Vind hier 14 x de beste plekken voor picknicken in de natuur >

12) Schapen Webcam

Als sommige van deze natuurcamera’s iets actiever zijn dan waar je naar op zoek bent, raden we je aan om te chillen met deze schapen. Het is namelijk heel vermakelijk om te zien hoe ze helemaal niets aan het doen zijn…

13) Zeeleeuwen Webcam

Het is best grappig om te zien hoe zeeleeuwen worstelen om hun flubberige lichamen uit het water te halen en op de rotsen te ploffen. Deze lieve, minder elegante wezens komen naar je toe live vanaf de stranden van Hanson Island in British Columbia.

14) Wolven Webcam

Dit natuurbeschermingscentrum in New York is het (t)huis voor allerlei verschillende ernstig bedreigde diersoorten. Ze hebben ook een productiekwaliteit in Big Brother-stijl, met overal verborgen camera’s.
Hier vind je de wolven webcams >
Welke van deze livestreams uit de natuur ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill