T

TAKE NOTES: 10 x LEUKE EN HANDIGE NOTITIEBOEKJES

leuke notitieboekjes - notitieboekje klein - notitieboekje groot - notitieboekje ringband - notitieboekje goedkoop - notitieboekje a6

Of ze nu voor to do-lijstjes zijn, om in te krabbelen of om een journal in bij te houden: leuke notitieboekjes maken het schrijfwerk nóg beter. Met een vrolijk kleurtje of een mooi printje krijg je meer plezier in het schrijven. Dus, take notes, wij showen je 10 x leuke en handige notitieboekjes!

Check hier 10 x leuke notitieboekjes >

The pink notebook – 14,99

Rember The Grand Budapest Hotel? Nu ook te zien op dit mooie, roze notitieboekje van Junique. Deze is ideaal als bullet journal door alle stipjes aan de binnenkant.

Gelinieerde schriftjes – 9,99

Deze set van Sissy Boy is gelinieerd en heeft subtiele insecten op de buitenkant als versiering. Elk boekje heeft 60 pagina’s, genoeg ruimte dus voor to do-lijstjes en andere aantekeningen.

10 x Carrière doelen om voor jezelf op te stellen >

Kleurrijke jungle – 12,50

De meest kleurrijke notitieboekjes vind je bij Creative Lab Amsterdam. Ze hebben tientallen verschillende printjes en in ieder kleur denkbaar. Ons oog viel meteen op deze mooie oranje jungle variant.

Winterse sferen – 12,95

Met dit boekje van Saskia Rasink kom je meteen in de winterse sferen. Mocht je snel door je notitieboekjes gaan en per seizoen wisselen, dan is deze ideaal. Door de mooie donkere tinten komt het goud extra goed uit.

Sterrenhemel – 3,25

Een ander leuk notitieboekje met donkere tinten is deze van HEMA. Hier staat alleen niet een schattig dorpje op, maar een sterrenhemel. Daarnaast heeft het een gouden ringband die alles stevig bij elkaar houdt.

10 x Handige apps die het leven makkelijker maken >

Met geode print – 10,39

Wil je graag zelf invulling geven aan je notitieboekje? Maak er dan zelf één. Via Vistaprint kun je dit prachtige groene, geode notitieboekje zelf invullen met foto’s, logo’s en teksten. Ook kun je op de voorkant je eigen naam zetten – super handig voor bijvoorbeeld werk.

Met lama’s – 13,95

Peter Pauper, een familiebedrijf dat al sinds 1928 bestaat (!), verkoopt dit super leuke notitieboek Llamas: een prachtig A5 notitieboek met op de kaft, je raadt het al, lama’s. Het heeft 160 pagina’s zuurvrij papier en een harde kaft.

Lokaal gekocht – 3,50

Support your locals staat bij ons nog altijd hoog in het vaandel. Check dus zeker ook een site als Etsy. Zo vonden wij PinkLittleDaisy die super leuke notitieboekjes zelf maakt. De printjes en kleuren passen overal bij!

5 x Inspirerende TED Talks voor (beginnende) ondernemers >

Duurzamere variant – 8,95

Gedrukt met gifvrije bio inkt op papier gemaakt van plantaardig oogstafval, gedrukt zonder verspilling van water – dat klinkt nog eens goed. En dat lijstje kun je afvinken met dit notitieboekje van Dille&Kamille.

Voor de reiziger – 19,90

Als er een merk bekend staat om zijn notitieboekjes en agena’s is het Moleskine. Bovendien hebben ze ook boekjes specifiek voor reizigers. Ga je naar Berlijn? Of op pad naar New York? Bekijk dan eens deze leuke notitieboekjes inclusief kaart.

Wij hebben weer wat leuke notitieboekjes op onze lijstjes staan. Jij ook?

CategoriesWork