apps makkelijker leven
1

10 x HANDIGE APPS DIE JE LEVEN EEN STUK MAKKELIJKER MAKEN

Ligt jouw telefoon nu binnen handbereik? Je bent natuurlijk niet de enige, want iedereen heeft tegenwoordig zijn mobiel in no time bij de hand. Super handig als deze mini-verslaving toch ook goed gebruikt kan worden en er apps op staan die jouw leven wat makkelijker maken!

Van mediteren tot geld besparen tot de snelste reisroutes en reminders om genoeg water te drinken. Deze handige iPhone apps maken jouw leven een stuk makkelijker >

1. Headspace

Al die druk levert stress op in het dagelijks leven. Heb je moeite om uit jezelf yoga te doen of simpelweg even rustig te zitten? Deze fijne app leert jou hoe je dat moet doen. Zo kan je ieder moment van de dag – op werk, in het openbaar vervoer, op de bankt thuis – even je hoofd leeg maken. Meer apps om te leren mediteren vind je hier >

2. Too Good To Go

Too Good To Go is een app die voedselverspilling tegen wil gaan. Niet alleen is het zonde van al het goede eten, maar het heeft ook veel schadelijke gevolgen voor het milieu – het zorgt namelijk voor 8% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Horecagelegenheden bieden overgebleven eten aan dat ze anders weg zouden gooien. Altijd een verrassing wat het wordt dus!

Beginnend ondernemer? Check dan deze TED Talks >

Mobile

3. Streaks

Vind je het lastig om een activiteit in je systeem te krijgen? Dan kan een app als Streaks je daar bij helpen. Elke keer als je de activiteit hebt gedaan, klik je op het vinkje in de app. Wanneer je het een dag niet doet, breek je de streak en begin je weer op nul. Deze app werkt ook samen met de iOS gezondheidsapp, super makkelijk dus!

4. Clue

Dit is niet zo maar een app om je period bij te houden – nee, je houdt alles bij: hoe vervelend het was, de krampen, de conditie van je huid, hoeveel je slaapt. En met de nieuwste wetenschap berekenen zij wanneer je volgende periode eraan komt en hoe erg die kan worden, ook als je heel onregelmatig bent.

12 x duurzaam shoppen voor guilt-free fashion >

5. Waze

Waze is goed voor twee dingen: files vermijden en carpoolen. Deze handige app vertelt jou precies waar de files staan, hoe lang ze zijn en wat de alternatieve route is. Daarnaast kun je dus via Waze carpoolen, waardoor je uiteindelijk tijd en geld bespaart. Fijn voor het milieu dus!

handige apps iphoneapps voor smartphone //  handige telefoon apps // beste apps 2020 // handige iPhone apps

6. Wally

Geldzaken op orde houden kan heel stressvol zijn. Gelukkig zijn daar ook genoeg apps voor, zo ook Wally. In Wally kun je al je inkomsten en uitgaven bijhouden en precies zijn wat waar naartoe gaat. Handig als je wilt bezuinigen! Bovendien kun je spaardoelen stellen en daarvoor geld opzij zetten.

7. WaterMinder

Genoeg water drinken lijkt vrij onmogelijk – 2 tot 2,5 liter is echt meer dan je denkt. Zeker wanneer je een druk leven hebt en niet altijd een flesje bij de hand hebt. WaterMinder stuurt jou over de hele dag door herinneringen om een glas water te drinken. Glas leeg? Geef dit aan in de app en die bedenkt wanneer je weer mag.

Ook fijn: 10 x handige reis apps >

Mobile

8. Scoupy

Het is altijd fijn om iets van geld terug te krijgen, toch? Deze app combineert verschillende acties waardoor jij met een geldige bon geld terug kan krijgen. Ook kun je gratis producten proberen of pakketten kopen, waardoor je ook flink bespaart.

9. Duolingo

Een nieuwe taal leren is een goede manier om je brein te blijven trainen. Duolingo maakt het makkelijk om echt iedere taal die je zou willen te leren. Het is fijn in gebruik en je kan het voor een uur achter elkaar doen, maar ook even snel vijf minuutjes. Voor alles wat je doet, krijg je punten en zo kun je jouw voortgang bijhouden.

10. Pixels

In Pixels: Mental Health and Mood Tracker kun je jouw gedachtes en emoties kwijt, waardoor je alles meer op een rijtje krijgt voor jezelf. Elke mood heeft een ander kleurtje en aan het eind van het jaar krijg je een soort moodboard, waar je ziet dat het eigenlijk alles bij elkaar wel mee viel en er ook veel goede dagen waren. Ook kun je zien of er een soort patroon in jouw mood zit – een fijne realisatie.

Heb jij nog handige iPhone apps die wij moeten downloaden? Deel ze hieronder met ons!

Mobile

CategoriesWork