D

DIT ZIJN DE BESTE SPORT APPS VOOR EEN WORKOUT AT HOME

sport apps - workout apps - thuis sporten - home workout - thuis warkout - thuis sporen apps

Dat de sportschool niks voor jou is, betekent niet dat je een excuus hebt om niet te sporten. Tegenwoordig zijn er allerlei sport apps waarmee je thuis allerlei workouts kunt doen. Hieronder vind je de meest effectieve apps om fit te blijven vanuit je eigen woonkamer.

Vind hier de beste apps om thuis te sporten >

Sporten in je eigen huis is net zo effectief als de sportschool, maar dan veel makkelijker. En dan bedoelen we niet makkelijke oefeningen, maar over het gemak waarmee je jouw workout kan doen.

Om er thuis een effectieve training van te maken, heb je natuurlijk wel de juiste oefeningen nodig. Er zijn veel zaken die meespelen: de ruimte die je hebt in je huis, de tijd die je vrij kan maken en natuurlijk de tools waar je over beschikt. Geen stress, er zijn oefeningen voor iedereen.

Ook handig! 10 x apps die je leven nét wat makkelijker maken vind je hier >

Yogi2Me

Het kan soms best lastig zijn om een yoga lesje mee te pakken, toch is het heel goed voor je. Yogi2Me biedt verschillende yoga instructeurs die naar jou toe komen om ervoor te zorgen dat je het onder de knie krijgt. Van beginner tot expert, de instructeurs houden rekening met jouw niveau en helpen je graag. Alles wat je nodig hebt is een matje en een beetje ruimte voor je instructeur.

FiiT

In FiiT helpen instructeurs je door je workout heen. Met een hartslagmeter geeft FiiT je inzicht in hoe hard je werkt en houdt het je resultaten bij zodat je een challenge met jezelf kan aangaan. In het starter pack zit een handige standaard voor je telefoon maar ook een kabel waarmee je hem aan je tv kunt koppelen. Het beste is dat je het samen met anderen kan doen. Je kunt de app voor veertien dagen gratis proberen, daarna betaal je maandelijkse een klein bedrag.

SWEAT: Kayla Itsines Fitness

Als je voor een meer hardcore, full body workout wil gaan, kies dan voor de SWEAT with Kayla app. Van cardio tot krachtoefeningen, er is voor ieder wat wils. Als je je inschrijft vind je vragen die een persoonlijk plan voor je opstellen. De app houdt rekening met jouw persoonlijke doelen en helpt je ze te bereiken.

Met welke van deze apps ga jij binnenkort effectief en makkelijk thuis sporten?

CategoriesChill