G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 14, 15 & 16 AUGUSTUS

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips - weekend tips augustus - augustus in amsterdam - event augustus - evenementen amsterdam augustus

Levensgenieters! Benieuwd naar wat te doen in Amsterdam dit weekend? Ook voor dit weekend hebben we een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 14, 15 & 16 augustus.

Wat te doen in Amsterdam dit weekend? Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 14, 15 en 16 augustus > 
Ongepland Festival – vrijdag 14 t/m zondag 16 augustus, Het Sieraad

De hele zomer lang vertier vind je hier! Beleef hier de beste vrijdagmiddagborrel die de avond en nacht gewoon meepakt. Wat er op zaterdag uit de boxen schalt, verschilt bij Ongepland Festival elke week. En op het binnenterras kom je zondag weer op de been met een boozy of healthy brunch van Edel by Dennis. Om de dag daarna voort te zetten met experimentele dj-sets, dinerconcerten en comedy. Voor ieder wat wils dus!

Olympisch Terras Hoppen – zaterdag 15 augustus, Stadionbuurt Amsterdam

Hop op deze zaterdag van terras naar terras en word bij elke ‘stop’ verrast met een klein gerechtje van deze verschillende restaurants. De deelnemende zaken zijn: Bar BAUT, Bar Alt, Square by Gert Blom, Neni, Madame Cyclette. Een stempelkaart voor dit Olympische event kost €29,50. Is je kaart vol? Dan wordt je beloond met een olympisch medaille!

Hier bestel je de tickets voor het event > 

Cityguys x Mama Makan Hangover Brunch – zondag 16 augustus, Mama Makan

‘Bij Cityguys houden ze wel van heet’. Daarom organiseren ze op deze zondag in samenwerking met Mama Makan & Hotelnacht de Summer Staycation een hangover-brunch. Met in de hoofdrol hun eigen spicy cocktailcreatie: de Batik Bloody Mary.
“Heter dan twee Cityguys in een sauna”, hebben we wel eens gehoord. Voor €25,- krijg je twee fantastische gerechten naar keuze en onbeperkt bloody mary’s met Ketel One. Voor dit evenement is een reservering verplicht en er zijn helaas een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus wees er snel bij!
Reserveren > 

Vrij-mi-bubbels op het Champagneterras – vrijdag 14 augustus, Gashouder Westergas

De hele zomer openen ze bij mooi weer elke dag de deuren en ben je welkom om in de zon te genieten van een heerlijk glaasje bubbels. Ontdek de lekkerste champagne of laat je onderdompelen met een verfrissende biertje, wijntje of frisje. Deze vrijdag openen ze officieel het terras dus nodig al je vrienden uit, deel een fles goede champagne en haal een rijk gevulde borrelplank of entrecôte. Laatste tip? Neem je zonnebril mee want het terras staat op het zuiden!
Tijden: 15:00 – 23.45
Meer informatie vind je hier >
Bonustip: Terrasjes dagen in Wijngaard de Amsteltuin

Wat nou als we je zeggen dat je met een picknickmand en fles wijn kunt neerstrijken tussen de druiventrossen, op fietsafstand van Amsterdam? Van vrijdag t/m zondag tussen 14:00 en 18:00 kan het. Ja, echt. Hier lees je er alles over

Meer tips voor in Amsterdam dit weekend vind je hier >

Afterwork – vrijdag 14 augustus, Bar LELY
Rosemary’s Rooftop – vrijdag 14 augustus, cafe restaurant Bureau
Botanical Beertails & Bites – vrijdag, zaterdag, zondag The Tailor
Frida’s Frozen Friday – vrijdag 14 augustus, Frida Mexican Cantina
A C’load of Oysters – zaterdag 15 augustus, C Amsterdam
Fruits de Mer Sunday, zondag 16 augustus, Maris Piper
Favela BBQ-special – zondag 16 augustus, Dok Amsterdam
La Paellada de La Cerveceria – zondag 16 augustus, La Cerveceria
Sunday Roast in de binnentuin – zondag 16 
augustus, Hermitage
Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 14, 15 en 16 augustus. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips