Y

YES! ER KOMT EEN KAASFESTIVAL NAAR AMSTERDAM

kaasfestival amsterdam - kaasplateau - amsterdams kaasfestival

Gek op burrata, dol op brie en altijd zin in Old Amsterdam? Dan is dit kaasfestival in Amsterdam iets voor jou. Leg deze datum dan alvast met kaasletters vast in je culi-agenda!

Op zondag 10 en maandag 11 oktober 2021 is het zover: Amsterdams Kaasfestival vindt plaats. En niet zomaar ergens, maar op een héle toffe locatie: in de Posthoornkerk in Amsterdam, een unieke locatie op loopafstand van het Centraal Station. Een kaasfeest in de kerk, waarbij je gruyère kunt eten tot je een ons weegt: wij tekenen ervoor.

Kaasfort Amsterdam

Het kaasfestival Amsterdam is een samenwerking tussen FavorFlav en Kaasfort Amsterdam, eigenaar van de bekende kaaswinkels Bourgondisch Lifestyle. Dat belooft dus veel goeds voor de kaaskwaliteit van het festival.

Proeven & winnen

Op dit kaasfestival in Amsterdam kun je niet alleen de lekkerste kazen proeven (én kopen) van de beste kaasboeren (zij zijn zelf aanwezig), maar staan er ook kaas quizes (en uiteraard leuke prijzen), kaas masterclasses en andere cheesy verrassingen op het programma. En uiteraard is er genoeg drank aanwezig om de kaas mee ‘weg te spoelen’.

Tickets

Wij gókken dat de ticketverkoop van dit kaasfestival in Amsterdam hard zal gaan, dus wees er op tijd bij. Een ticket scoren kan nu nog niet, maar meer informatie volgt spoedig!

Ook leuk: 5 x Kaasmarkten in Nederland >