hotspots javastraat - hotspot javastraat - amsterdam oost hotspots - hotspots amsterdam - javastraat amsterdam - restaurants javastraat - eten op de javastraat - uit eten amsterdam
9

9 x HOTSPOTS OP DE JAVASTRAAT

De Javastraat is een van de leukste plekken in Amsterdam Oost. Je vind hier allerlei leuke restaurants en winkels voor een geslaagd dagje in de Mokum. Weten waar je precies moet zijn? Hieronder vind je 9 hotspots op de Javastraat.

Vind hier de hotspots op de Javastraat in Amsterdam Oost > 

La Fucina

Ze hebben hier naast het super gezellige restaurant ook een prachting terras. Geniet hier van kraakverse Italiaanse gerechten:heerlijke pizza’s lasagna’s en geweldige desserts! Daarnaast proberen ze bij La Fucina zoveel mogelijk gebruik te maken van homemade en -grown ingrediënten.
La Fucina >

Gallizia

Gallizia is een unieke Italiaanse (wijn)bar waar de echte Italiaanse manier van leven centraal staat. Het is alsof je aanschuift bij een Italiaanse familie. Lekker lang tafelen en genieten van de beste producten die Italië te bieden heeft. Natuurlijk onder het genot van een glas goede wijn!
Gallizia >

Walter’s Woodbury Bar 

Een van de hotspots met een groot aanbod aan cocktails, wijn, Amsterdamse biertjes en meer. Fan van natuurwijn? Dan moet je even een kijkje gaan nemen in The Walter Woodbury bar. Buiten de fijne menukaart, hebben ze ook een heerlijk terras!
Walter’s Woodbury Bar >

Ook leuk! Vind hier goede koffie en taart in Amsterdam Oost en Centrum >

Rum Barrel

Ben je op zoek naar een cocktailbar in Amsterdam Oost of de Spaarndammerbuurt? Ga dan zeker naar deze bar in Caribbean sferen! Denk hierbij aan tropische muziek op de achtergrond, licht houten meubels en hanglampen gemaakt van oude rumflessen.
Rum Barrel > 

Majesteit Taart

De taarten van Majesteit Taart zijn echte kunstwerkjes en bijna te mooi om op te eten. Iets te vieren of gewoon zin in taart? De taarten en gebakjes zijn hier net zo lekker als ze eruit zien dus dat wil je zeker meemaken! Ook voor taarten op bestelling kun je hier terecht.
Majesteit Taart >

Bar Basquiat

Een bar geïnspireerd op het leven en de kunstwerken van de kunstenaar Jean-Michel Basquiat. Van vroeg tot (lekker) laat kan je hier terecht om te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Daarnaast kun je in de zomer buiten chillen op het enorme zonovergoten terras.
Basquiat > 

Vind hier 6 leuke hotspots op het Beukenplein >

Vind hier nog meer hotspots op de Javastraat in Amsterdam Oost >

IJs van Oost

Wanneer je door Oost loopt, moet je deze zeker proberen: het ijs is 100% vers en bevat geen kunstmatige toevoegingen! Vers fruit, versgeperst sap, vanillestokjes en natuurlijk melk, room en suiker. Heb jij al zin gekregen in verkoeling?
IJs van Oost >

Ricardo’s

Dit is zonder twijfel een van de beste Surinaamse restaurants in Oost. Na jaren in verschillende restaurants in de stad te hebben gewerkt, besloot Ricardo zijn eigen zaak te openen. Geniet hier van heerlijke exotische gerechten en proef de liefde!
Ricardo’s >

Fyrre seafood & wine

Fyrre is de place to be to voor verse oesters, moderne en creatieve seafood gerechten of gewoon voor een goed glas wijn. Ze gebruiken hier verse vis uit de Noordzee, oesters uit Zeeland, Bretagne en Ierland. Daarnaast ligt er een focus op biologische en natuurlijk geproduceerde wijnen.
Fyrre > 
En, naar welke van deze hotspots op de Javastraat in Amsterdam Oost ga jij als eerste?

CategoriesFijne Foodspots