hotspots beukenplein - wijncafe clos - hotspots amsterdam oost
6

6 x LEUKE HOTSPOTS OP HET BEUKENPLEIN

Zin om een drankje te doen op een gezellig plein in onze hoofdstad? Wij weten precies waar je moet zijn! Hieronder vind je 10 leuke hotspots op het Beukenplein in Amsterdam Oost.

Vind hier de hotspots op het Beukenplein in Amsterdam Oost > 

Café Maxwell

Bij dit café kun je genieten van ontbijt en lunch met een lekkere koffie, gezonde sapjes of een huisgemaakt frisje. Vanaf 17.00 opent de keuken voor het diner, kom langs voor één van de klassiekers of seizoensgerechten! Ook schenken ze verschillende wijnen, bieren van de tap of fles en heerlijke cocktails!
Café Maxwell > 

La Cervecería

La Cervecería is een stukje Spanje in Amsterdam. Je vult hier je tafel met tapas, variërend van een klassieke pan con tomate & jamón de pata negra tot paella en verschillende vlees- en vistapas. Daarnaast drink je hier typisch Spaanse sangria’s!
La Cervecería > 

la cerveceria amsterdam - hotspots in amsterdam - 3wo hotspots - uit eten in amsterdamHotspots Beukenplein // La Cerveceria Amsterdam

Rotisserie Amsterdam

Deze zaak staat bekend om zijn sappige kip aan het spit, hamburgers en “turbo-kaas-frietjes”. Ongezond? Valt mee! Rotisserie haalt namelijk de troep uit de junkfood door alles – ja, zelfs de sauzen, augurken en broodjes – helemaal opnieuw te maken. Comfort food zonder schuldgevoel dus!
Rotisserie Amsterdam >

Coffee Bru

Dit is een super fijne en perfecte plek om heen te gaan als koffie date. Ook kun je hier heerlijk flexwerken!  Ze schenken er koffie gemaakt met de bonen van Boca’s. Geniet hier op kleine  terrasje met nog kleinere stoeltjes van een goed bakkie.
Coffee Brun > 

beukenplein amsterdam - hotspots beukenplein - restaurant - cafe - bar amsterdam - amsterdam oost - hotspot

Wijnbar Clos 

Bij wijnbar Clos kom je voor de ultieme wijnbeleving in combinatie met de mooiste gerechten. Laat je verrassen door meer dan honderd handgemaakte wijnen én originele gerechten,  met een link naar de wijngebieden van hun wijnboeren.
Clos >

Mama Dough

Dit is dé pizza hotspot aan het Beukenplein tussen alle café’s en burgertenten in en met een super zonnig terras. Je kunt hier altijd terecht voor een heerlijke pizza, een perfect koud Italiaans biertje en nog meer Italiaanse specialiteiten. Bellissimo!
Mama Dough >

Italië beleven in eigen land? Vind hier 11 Italiaanse restaurants in Amsterdam >
En, bij welke van deze hotspots op het Beukenplein in Amsterdam Oost ga jij binnenkort genieten?

CategoriesDrankje doen