N

NETFLIX TIPS: 10 x STEENGOEDE FILMS DIE ONS HOOP GEVEN

netflix - netflix films - netflix aanraders - netflix tips - hoopvolle films - feel goed films - netflix beste films - positiviteit

Waarschijnlijk voelen we ons allemaal een beetje machteloos en onzeker, maar het is juist belangrijk om een beetje positief te blijven in deze moeilijke periode. Nu Netflix films kijken vanaf de bank één van de meest voordehandliggende opties is, hebben we gezocht naar een aantal positieve titels. Hieronder vind je tien films die ons zeker hoop geven in deze bizarre tijd. Mét IMDb score!

Vind hier de hoopvolle Netflix films > 

Apollo 13

Deze film verteld het waargebeurde avontuur over moed, geloof en inventiviteit en gaat over een groep dappere astronauten die onder leiding van Jim Lovell een lastige reis naar huis moeten doorstaan omdat hun ruimteschip is beschadigd.
IMDb > 7,6

Billy Elliot

Het leven van een mijnwerkerszoon in Engeland verandert voor altijd wanneer hij op weg naar zijn boksles in een balletklas terecht komt. Billy blijkt een natuurtalent te zijn, tegen de wil in van zijn vader en bazige broer, die heel anders over mannelijkheid denken. Een mooie en soms ook grappige film over doorzettingsvermogen en begrip.
IMDb > 7,7

Vind hier bij welk filmplatform je t/m 6 april gratis hoopvolle films kijkt >

The Pursuit of Happiness

Dit is het inspirerende en waargebeurde verhaal over het leven van Chris Gardner, dat bestaat uit onbetaalde rekeningen en onverkoopbare handel. Wanneer zijn vrouw hem verlaat moet hij hun 5-jarig zoontje alleen opvoeden. Hij en zijn zoon moeten veel doorstaan voor hij zijn droom van een beter bestaan kan naleven. De uitkomst van de films geeft je absoluut hoop in het leven!
IMDb > 8,0

Seven Pounds

Will Smith speelt ook in deze hoopvolle film de hoofdrol. Om zijn verleden achter zich te laten, besluit Ben Thomas zeven onbekende mensen te helpen en zo hun levens drastisch te veranderen. Een daarvan is Emily Posa, een vrouw die rondloopt met een ernstige hartkwaal en een belastingschuld. Terwijl Ben haar helpt ontdooit zijn kille hart. Maar hun liefde past eigenlijk helemaal niet in zijn grote plan…
IMDb > 7,6

The Shawshank Redemption

Deze verfilming van Stephen King’s verhaal over hoop, vriendschap en overleving binnen de muren van een streng bewaakte gevangenis is een echte must see! Morgan Freeman en Tim Robbins spelen de hoofdrollen in deze fantastische film.
IMDb > 9,3

Vind hier de 10 Netflix Originals die jij gezien moet hebben >

Meer hoopvolle Netflix films vind je hier >

The Boy Who Harnessed the Wind

Het verhaal, over een puber uit Malawi die een plan bedenkt om zijn dorp te redden van de hongerdood, wordt geduldig verteld, met alle ruimte voor de sympathieke, overtuigend gespeelde personages. Een hartverwarmende film die je zeker een goed gevoel geeft!
IMDb > 7,6

The Blind Side

Michael Oher weet niet wat familie is. En al helemaal niet wat American football is. Het enige dat de dakloze puber weet is de weg in de straten van Memphis. De welvarende Leigh Anne Tuohy heeft geen idee hoe het er in zijn wereld aan toe gaat. Maar als zij en Michael elkaar ontmoeten, vindt hij een thuis. En ook de andere Tuohys vinden iets dat hun leven op z’n kop zet: een geliefde nieuwe zoon en broer.
IMDb > 7,6

Matilda

Matilda Wurmhout is zes jaar en ongekend slim maar haar ouders zijn zo ongeveer de domste mensen op aarde. Op een dag komt ze erachter dat ze over hele bijzondere krachten beschikt. Hier gaat ze haar gemene schoolhoofd en andere slechte grote mensen zeker van laten ‘meegenieten’.
IMDb > 6,9

Vind hier de meest bekeken series, docu’s en films op Netflix >

Ferris Bueller’s Day Off

Voor de negende keer achter elkaar spijbelt Ferris Bueller van school. Dit keer moet hij een heel slim excuus bedenken, terwijl zijn zus er alles aan doet om hem te verlinken. Ook de rector is het zat en wil er persoonlijk een einde aan maken. Samen met een zieke vriend en zijn vriendin maken ze er een dag van om nooit meer te vergeten.
IMDb > 7,8

Moonlight

Dit verhaal verteld in drie hoofdstukken de jeugd, puberteit en volwassenheid van een Afro-Amerikaanse man die zich in Miami probeert staande te houden. Hij wordt gepest op school en thuis is het leven hard voor hem. Hij probeert zichzelf te ontdekken en liefde te vinden ondanks zijn worstelingen met zijn achtergrond en seksualiteit.
IMDb > 7,4Welke van deze hoopvolle Netflix tips ga jij kijken voor een positivity boost?

CategoriesChill