G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 22, 23 EN 24 JUNI

Weekend guide juli - activiteiten juli amsterdam - uitjes in amsterdam - Girls Who Weekend tips Amsterdam van 22, 23 en 24 juni. weekend guide. Things to do Amsterdam. Weekend Tips. Tips weekend.

Het weekend kan niet vroeg genoeg beginnen en daarom hebben we hebben weer alle hotspots voor een extreem lang culinaire weekend voor je op een rijtje gezet. Dit weekend staan er wederom genoeg borrels, brunches, party’s en diners op de planning, die jij echt niet wilt missen. Dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 22, 23 en 24 juni. Enjoy!

Overuren – donderdag 21 juni Bar Kantoor

Fanatiekelingen kunnen het weekend vandaag al in zetten, want vandaag maakt de (verstopte) zon flink wat overuren. Tijdens de langste dag van het jaar, met maar liefst 16 uren en 48 minuten licht, heb je dus genoeg tijd om van de dag te genieten! Daarom kun je bij Bar Kantoor borrelen en dineren in de lichte uurtjes en dansen tot de zon ondergaat. Tijdens de silent disco van 20:00 – 00:00 worden de beste zomerhits door je koptelefoon geknalt.

Weekend Tips Amsterdam Bar Kantoor
Weekend Tips Amsterdam van 22, 23 en 24 juni

Rooftop Festival ROEF – vrijdag 22 juni, verschillende locaties

Benieuwd naar hoe ons Mokum eruit ziet vanaf gigantische hoogtes? Ontdek de hoogste daken, mooiste uitzichten, theatrale verrassingen, groene innovaties en upcoming bandjes. Festival ROEF vindt plaats op twintig daken in alle delen van Amsterdam. Niet geschikt voor mensen met hoogtevrees dus! Wat er onder andere op de planning staat? Kopje onder in de hottub van het Volkshotel, een cocktail escape room bij QO en rolschaatsen op het dak van Floor17.
Weekend Tips Amsterdam van 22, 23 en 24 juni | Bron: Roef

Brooks Boozy Brunch – zondag 24 juni, Brooks

Iedere laatste zondag van de maand schuif je aan bij Brooks voor de Boozy Brunch met maandelijks wisselende thema’s. Aanstaande zondag is het weer tijd voor dit maandelijkste festijn! Op zondag 24 juni staat alles is het teken van verse smoothies met verschillende bites en boozy refreshments on the side. Sounds like a great pear, right?

Culinaire verrassingen van (on)bekende steden ontdekken? Deze activiteit is iets voor jou!

Film onder de sterrenhemel – zondag 24 juni, Bret

De buitenbioscoop van Bret staat zondag 24 juni klaar voor een romantische filmavond onder de sterrenhemel. De hoofdfilm An gaat over een ex-crimineel die nu een bakkerij runt. Wanneer een oudere vrouw hem aanbiedt te helpen, draait de bakkerij ineens als een speer. Het tweetal groeit langzaam naar elkaar toe en oude geheimen komen aan de oppervlakte. De hoofdfilm wordt ingeleid door de korte film. Leuk detail: het decor van de buitenbioscoop wordt aangepast aan het thema van de hoofdfilm. Slechts €10 voor een kaartje!

Weekendtips, Brets Buitenbioscoop, Film, kosteloosCulinaire Weekend Tips Amsterdam van 22, 23 en 24 juni | Bron: Cedric Veldhuis

Alain Clark live in het park – zondag 24 juni, Vondelpark Openluchttheater

De hele zomer lang is het openluchttheater in het Vondelpark weer open voor live muziek. Zondag staat er wel een hele bijzondere artiest op het podium. Van 15:00 tot 19:00 speelt Alain Clark met zijn band in het park. Zowel nummers van zijn nieuwe album Bad Therapy als oude hitjes komen voorbij. Het mooiste is: er zijn geen entreekosten!

Op zoek naar een bijzondere date-plek in Amsterdam?
Dit zijn ze!

Veggie sunday – zondag 24 juni, MOER

Bij MOER vinden groenten niet alleen hun weg naar het bord, maar ook in het glas. Op deze vierde zondag van de maand staan MOER’s groentencocktails nog een keer in de spotlight. De cocktails – met kleine foodpairing – zitten bomvol unieke smaakcombinaties; zo blijkt de aardse smaak van bietjes een bijzonder goede combinatie bij tequila en zijn wortel en jenever een match made in heaven.

Weekend Tips AmsterdamCulinaire Weekendtips

Forbidden Garden BBQ – zondag 24 juni, THE BUTCHER Social Club

Sluit je op zondag 24 juni aan bij de eerste BBQ van het seizoen op het exclusieve dakterras, de Forbidden Garden, van THE BUTCHER Social Club. Voor €39 per persoon geniet je van een geheel verzorgde barbecue. Vergeet daarbij niet dat je vanaf het dakterras ook een uniek uitzicht hebt over het IJ en het centrum van Amsterdam. The Butcher himself zal van 13.00 – 17.00 uur achter de grill staan en de verfrissende drankjes kunnen tot 22.00 uur genuttigd worden.
Weekendtips, barbecue, the butcher social club, amsterdamWeekend gids Amsterdam

Perfect Sunday – zondag 24 juni, MEDDENS

Laatst hadden wij the Perfect Sunday in Hilversum. Het zonnetje scheen, we ontdekten een nieuwe stad en sloten de avond culinair af bij een gloednieuwe hotspot. Zie jij dit ook wel zit? Verlaat Amsterdam dan zondag om in het monumentale pand van de Kerkstraat (op het terras) te genieten van lunch tot aan het diner en minndernachtelijke drankjes. Een heerlijk glaasje wijn met oesters, een G&T of twee en kleine hapjes als bruscetta en garnalenkroketten? Prima!


Weekend Guide

Meer weten over deze bijzondere plek? Lees onze review hier!

Invites by Richard Way – Maandag 25 juni, ZUID

Voor degene die hun weekend nog een dagje willen stretchen: Restaurant ZUID viert de hele week haar verjaardag en luidt dat in met de tweede editie  ‘ZUID Invites by Richard Way’ met niemand minder dan Michael Wolf van restaurant Wolf Atelier & Prinz Wolf. Tijdens dit gastkokevent koken Richard en Michael samen een buitengewoon menu; hier wil je bij zijn.

Culinaire Weekendtips

Dit waren de Girls Who weekend tips Amsterdam van 22, 23 en 24 juni! Genoeg borrels, eten en toffe plakken om jouw weekend culinaire mee door te komen dus. Wat staat er op jullie planning?

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

 

Bron omslagfoto: ROEF
CategoriesWeekend tips