Z

ZOMERMUZIEK 2.0 NOG MEER HETE VIBES

zomer-muziek-hits-2018. Zomer muziek voor op vakantie 2018. Geniet tijdens je vakantie van deze heerlijke zomerlijst met hete hitjes

De zon schijnt, de zon brandt op je huid en het is tijd om de vrolijke jurkjes weer uit de kast te trekken. Ook krijgen we zin om te dansen, want een lekkere playlist brengt je in no time in zomerse sferen. Heerlijk om naar te luisteren in het vliegtuig, op het strand, het terras of tijdens het sporten. Maar hoe kom je aan de geschikte lijst? De komende maanden helpen we je daar een handje bij; geen standaard tunes maar deuntjes die je nog niet kende!

Tijdens al het touren en reizen luister ik natuurlijk ontzettend veel zomermuziek. Ik heb hier een heerlijke lijst voor samengesteld met lekkere deuntjes waar ik jullie van mee wil laten genieten. Elke maand vul ik deze lijst voor jullie aan met zomer hits van 2018!

Luister je liever een podcast? Vind hier 5X de meeste inspirerende podcasts

Zomer hitjes

Je bent op het strand en je hebt zin om met je vriendinnen heerlijk te genieten met natuurlijk passende zomermuziek. Jullie hebben een picknick kleed bij je, de zonnebrillen staan op jullie neuzen en de zonnebrand wordt gesmeerd. Daarbij is het heerlijk om wat ontspannende zomermuziek op de achtergrond te hebben. Mocht je een lekker nummertje in deze lijst missen, laat het ons dan vooral weten!

10 X strandtenten in Nederland waarbij je deze zomermuziek lijst kan beluisteren

Muziek via Apple Music

Velen van jullie luisteren muziek via Spotify. Ik eerst ook hoor, al is het omdat het inbegrepen was bij mijn KPN abonnement. Maar sinds ze dit uit mijn telefoonpakket hebben gegooid ben ik gaan zoeken naar een goed alternatief.

Ik heb meerdere muziek aanbieders met elkaar vergeleken, en kwam uit op Apple Music. Dit omdat je met Apple gezinsdelen in kan schakelen en dan samen je aanschafte apps kan delen. We betalen maar 14.99 per maand voor twee personen. Hoe makkelijk en fijn is dat! Ik heb dit samen met mijn vriend en wij delen dus Apple Music met elkaar, Final Cut Pro en nog meer betaalde apps. Er staan trouwens 45 miljoen liedjes op Apple Music dus je kan helemaal los gaan met gevarieerde, leuke lijstjes. Nog een voordeel: Je kunt het de eerste drie maanden uitproberen zonder vervelende reclames, voor maar 0.99.

Dubbelklik op onderstaand voorbeeld voor de hele muzieklijst!

PIN IT

Muzieklijst met zomervibes. Zet deze lijst op en wordt heel blij #zomermuziek #muzieklijstzomer

CategoriesReistips