1

10 x FIJNE FLEXWERKPLEKKEN OP BALI

co-werkplaats op Bali - flexwerken op Bali - Dojo Bali - Co-werkplaatsen op Bali - Bali Bustle - hotels met flexplekken Bali - Hubud Bali - Outpost Bali

Met het ‘overal waar wifi is, kun je werken’- principe, wordt werken op Bali steeds populairder. Niet zo gek, want wie wilt er nu niet met de voeten in het zand e-mails checken of de werkdag afsluiten met een portie cultuur snuiven. Maar je wilt natuurlijk wel weten wáár je terecht kunt met je laptop. Daarom hier op een rijtje: 10 x fijne flexwerkplekken op Bali!

Van co-werkplekken tot fijne hotels en cafés met flexplekken: dit zijn 10 x fijne flexwerkplekken op Bali >

Hubud

In Hubud klap je – je laptop open in een ruimte waarbij je aan de ene kant omringd bent door groene rijstvelden & aan de andere kant bossen. Tijdens je pauzes kun je – je terugtrekken in het tuincafé voor een verse salade en/of je dagelijkse biologische kopje koffie. En kun je hier aansluiten bij de cursussen en coachsessies die hier dagelijks plaats vinden. Want, of je nu nieuwe mensen wilt ontmoeten, nieuwe vaardigheden wilt leren of bergen werk wilt verzetten: bij Hubud is er voor iedereen een plekje!

Ook leuk! Dit zijn de beste steden voor een workation in Europa >

Genius Café

Het Genius Café is één van de weinige flexwerkplekken op Bali waar je letterlijk met je voeten in het zand werkt en vanaf je scherm naar de oceaan kunt kijken. Mocht dat niet voor genoeg concentratie zorgen, vind je hier óók een plantaardig menu gemaakt van de meest verse ingrediënten om je geest te stimuleren. Je werkt namelijk beter met een volle maag, right?!

Betaal je bij Genius Café voor een lidmaatschap krijg je toegang tot high speed internet, korting op de maaltijden én toegang tot een netwerk vol ondernemers.

Outpost

Met een modern interieur, een fijn ingericht kantoor én aan alle zijden omringd door natuur is Outpost een fijne spot wanneer je bergen werk wilt verzetten. Deze flexwerkplek vind je op drie plekken op Bali: één bij kustplaats Canggu en twee in het centrum bij Ubub. En, zoals vele co-werkplaatsen organiseert Outpost wekelijks brainstormsessies & meet-ups.

Flexwerk- en lunchplek Warung Kecil

Soms heb je geen zin om op een co-werkplaats te zitten en schuif je liever aan tafel bij een leuk cafeetje. Want ook bij een café of restaurant met goede internetverbinding kun je héél goed aan de slag. Een leuke lunchplek waar je heerlijk kunt flexwerken en tegelijkertijd kunt netwerken is Warung Kecil in Sanur. En, ook niet geheel onbelangrijk: de menukaart staat hier vol met lekkere dingen!

Exotica Bali Villa

Naast een co-werkplaats en een restaurant of café met goede internetverbinding, zijn er ook hotels met fijne flexwerkplekken op Bali. Zo vind je in de rustige omgeving van Canggu (goed voor de concentratie), op anderhalve kilometer van de beroemde Batu Bolon Beach, het hotel Exotica Bali Villa. Klap je laptop open in het zonnetje in de tuin, bij het zwembad, aan de (koffie)bar met een espresso (martini) of gewoon in de zithoek op je hotelkamer. Er is keuze genoeg.

Hier boek je een overnachting bij leuke hotels op Bali >

Dojo

Canggu’s eerste flexwerkplek, Dojo, vind je op loopafstand van het strand. Maar je kunt tussen je afspraken door óók in het zwembad duiken, die je middenin de co-werkplaats vindt. En, om het netwerken naar een andere level te tillen: bij Dojo worden er regelmatig workshops, brainstormsessies, netwerkevenementen én barbecues georganiseerd. Nice!

Tribal

Tribal is een volledig inclusieve co-werkplaatsruimte waar je geen lidmaatschapsgeld voor hoeft te betalen. Dit betekent dat alle creatievelingen, ondernemers & digital nomads hier hun laptop open kunnen klappen, om baanbrekend werk te verrichten aan staande bureaus, kantoren met whiteboards of gezellig aan de gezamenlijke zwembad of bar. Misschien met een mocktail erbij?

Tropical Nomad

Één van de nieuwere flexwerkplekken van Bali vind je in Canggu. Met een prachtig uitzicht op de groene rijstvelden is het moeilijk om je niet geïnspireerd te voelen bij Tropical Nomad. En, omdat het pas geopend is, is het hier vaak minder druk als in andere co-werkplaatsen op Bali. Dat is fijn, wanneer je in alle rust wilt werken.

Biliq Bali

In het midden van de co-werkplaats van Biliq Bali staat een glinsterend zwembad met laptopondersteuning op je te wachten. Dit betekent dat je hier de digital nomad droom leeft en letterlijk met de voeten in het water je werk voor de dag in orde maakt. Ook fijn: Biliq Bali is de eerste ‘pay-per-minute’ co-werkplaats op het eiland, waardoor het één van de meest betaalbare en flexibele oplossing is.

5 x tips voor een workation als je in loondienst werkt >

Bali Bustle

Naast dat je bij Bali Bustle geconcentreerd aan het werk kunt in hun mooie & strak ingerichte co-werkplaatsen, kun je hier ook met mede-ondernemers samen wonen in een privé appartement. Met de gedachtegang dat leden meer mogelijkheden hebben om te netwerken en/of samen te werken met anderen in de gemeenschap.

Maar, ook wanneer je niet in de appartementen verblijft, kun je met een abonnement hier flexwerken en gebruik maken van de faciliteiten zoals de fitnesruimte en zwembad!

En, op welke fijne flexwerkplekken op Bali klap jij je laptop open?

CategoriesWork