D

DEZE 8 NIEUWE FILMS GEVEN JE HET ULTIEME KERSTGEVOEL

prime video films - prime video film - film tip - film tips - goede films - beste films - prime video

Houd jij ook altijd zo van kerstfilms kijken in de wintermaanden? Dat ze vaak een beetje cheesy zijn nemen we voor lief. Je krijgt er namelijk altijd zo’n euforisch kerstgevoel van. Gezien je Home Alone waarschijnlijk al 5672 keer gezien hebt, delen wij in dit artikel de leukste Kerstfilms die dit jaar te zien zijn. Op Netflix, in de bioscoop of op de nieuwe streamingdienst Disney+.
You ready?

We beginnen met de nieuwste kerstfilms die nu in de bioscoop te zien zijn >

Last Christmas

Deze grappige maar toch ook romantische Britse kerstfilm gaat over een jonge zangeres (Emilia Clarke) die idolaat is van George Michael. Ze is single, zit niet heel goed in haar vel, werkt in een kerstwinkel en ontmoet in de periode voor kerst een hele leuke jongen. Last Christmas is geen musical, maar de muziek van George Michael beïnvloedt het verhaal.

Tip! Op WithLove kijk je een maand lang gratis feel good films >

Frozen 2

Na lang wachten is het nu eindelijk zo ver. Over dit vervolg op het super succesvolle eerste deel is nog niet veel bekend en zelfs de trailer geeft weinig weg. Het lijkt erop dat Elsa’s krachten nodig zijn om de wereld te redden, en dat ze de waarheid te weten moet komen over het verleden. Het is niet veel informatie maar waarschijnlijk is dat ook niet nodig om jou naar de bioscoop te laten trekken.

Vind hier de gezelligste kerstmarkten in de buurt van Amsterdam > 

We gaan verder met de nieuwste kerstfilms op Netflix >

A Boy Called Christmas

Misschien ken je het bekende boek van Matt Haig ‘A Boy Called Christmas’ wel. Het gaat over Nicholas die werd geboren op Eerste Kerstdag. Hij gaat op een bijzonder avontuur samen met zijn eigenwijze rendier en trouwe muis. Zijn vader, die houthakker is, is op zoek naar het legendarische Elfhelm-dorp en Nicholas gaat hem achterna. Wanneer deze film precies op Netflix komt is niet bekend.The Knight Before Christmas

The Knight Before Christmas is een romantische comedy met Vanessa Hudgens. Het gaat over een charmante Engelse ridder uit de middeleeuwen die dankzij een tovenares ineens in 2019 terecht komt. Hij ontmoet een high school docent (Vanessa) die een verkeerd beeld heeft van hoe liefde werkt. Kijk hem vanaf nu op Netflix!

A Christmas Prince – The Royal Baby

Dit is de derde film in de ‘A Christmas Prince’ reeks. In de vorige film zijn Amber en haar prins eindelijk getrouwd. In deze film is Amber zwanger geworden. Amber en Richard ontvangen royals uit een ver koninkrijk om een oude wapenstilstand weer reactiveren. Wanneer het oude verdrag verdwijnt, komt de vrede in gevaar en dreigt een oude vloek hun familie te beschadigen.

Drank

 

Holiday in the Wild

De hoofdrollen in deze film worden gespeeld door Kristin Davie (die ene van Sex and the City) en door Rob Lowe. Het wordt een zomerse kerstfilm, want hij speelt zich af in Afrika. De film gaat over een vrouw die wordt gedumpt wordt door haar man vlak voordat ze op safari zouden gaan. Ze besluit tóch naar Afrika te gaan en ontmoet daar een interessante olifantenbeschermer. Ook deze is al op Netflix te zien!

Toch meer zin in spanning? 10 x Spannende Netflix Thrillers >

Als laatste vind je hier de nieuwste films die op Disney+ te zien zijn > 

Noelle

Noelle is de zus van de kerstman. En zonder haar, zal Kerst dit jaar echt helemaal niks worden. Want de kerstman, die heeft de benen genomen. Hoofdrolspeelster Anna Kendrick gaat in de film op zoek naar haar broer, met wie het niet zo goed gaat en die het kerstmannenvak niet echt ziet zitten. Noelle en haar moeder moeten ervoor zorgen dat de kerstman op tijd weer terug is voor kerst.

Lady and the Tramp

Je kent vast nog wel die tekenfilm uit 1955 met die beroemde spaghetti-scène? In het Nederlandse heette de film ‘Lady en de Vagebond’, in het Engels ‘Lady and the Tramp’. En er komt dus een nieuwe live-action-versie van op Disney+ te staan. De trailer begint meteen met een heerlijke kerstscène waar je meteen een gelukkig gevoel van krijgt. Waarschijnlijk wordt dit de favoriete film van alle hondenliefhebbers.

Welke film ga jij als eerste kijken om dat fijne kerstgevoel te krijgen?

CategoriesChill