C

CADEAUTIP! ZELFGEMAAKTE WIJN DRINKEN MET DEZE MAKE YOUR OWN WINE KIT

Zin om een keer wat nieuws te proberen thuis, óf om een geweldig cadeau te geven aan een andere levensgenieter? Met de ‘Make your own Wine Kit’ maak je heel makkelijk zelf een heerlijke witte of rode wijn.

En het leuke is: dit nieuwe product is getest én goedgekeurd door een van de beste wijnkenners van ons land.

Een ideaal cadeau voor Girls Who Drink

Wijnkenner en officieel Master of Wine, Cees van Casteren vindt de ‘Make your own Wine Kit’ een fantastisch product. “Zelf wijn maken is een hogere bezigheid dan het drinken ervan. Wijn van je eigen ‘Château’, wie wil dat nou niet?”

Met deze kit kan je zelf ervaren welke stappen je moet doorlopen voor het maken van een lekkere wijn. Iedereen krijgt de kans om een echte wijnmaker te worden. Kortom, een top cadeau om te geven en te krijgen tijdens de feestdagen!

Geen zin om zelf wijn te maken? Dit zijn de beste wijnen uit de supermarkt >

Jouw eigen wijn

Met deze kit kan je al binnen twee weken een heerlijke wijn op tafel toveren. Je kan zowel witte wijn als rode wijn maken en uit elke kit komt wel vijf liter wijn. Genoeg wijn dus om lekker te drinken tijdens een thuisdiner of als cadeau in te pakken voor die ene levensgenieter. Dit nieuwe wijnpakket kost € 32,50 en is vanaf nu verkrijgbaar bij HEMA.

Met wie ga jij je eigen wijn maken?